Haberler

Kemal Özdeş: "İkinci Ayrıda Oynadığımız Güzel Oyunla Golleri Bulduk"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “İkinci ayrıda oynadığımız güzel oyunla golleri bulduk. 2-1 olduktan baskı yedik” dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "İkinci ayrıda oynadığımız güzel oyunla golleri bulduk. 2-1 olduktan baskı yedik" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa, Sancaktepe Belediyespor'u deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ve Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Hikmet Sevim açıklamalarda bulundu.

Adana'da yaşanan trajik olay ile alakalı baş sağlığı mesajını ileterek sözlerine başlayan Özdeş, "Çok iyi bir ortamda maç oynadık. Grubun ilk maçıydı. Sancaktepe takımı oynamaya çalışan bir takımdı. Taraftarıyla da güzel bir ortam oluşturdular. İkinci ayrıda oynadığımız güzel oyunla golleri bulduk. Daha sonra penaltıyla birlikte 2-1 olduktan sonra biraz baskı yedik. Bugün maçı 2-1 kazandık ve grupta ilk maçı kazanmak önemliydi" ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Belediyespor cephesi

Seyir zevki yüksek bir maç olduğunu dile getiren Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Hikmet Sevim, "Teknik adama dayalı oyun mantalitesi ile sahadaydık. Maçın 2-0 olmasına rağmen maçtan asla kopmayan ve devamlı pozisyon arayan bir takım izlettirdik" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sancaktepe Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title