Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu, Tüyap'ta Düzenlenen 15 Bin Kişilik İftara Katıldı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TÜYAP Kongre Merkezi'nde düzenlenen 15 bin kişilik iftara katıldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TÜYAP Kongre Merkezi'nde düzenlenen 15 bin kişilik iftara katıldı. Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na vatandaşlardan oy isteyen Kılıçdaroğlu, "Anadolu topraklarına barışı, huzuru, birliği ekelim. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Cumhurbaşkanı seçelim" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Belediyesi'nin TÜYAP Kongre Merkezi'nde düzenlediği 15 bin kişilik iftar yemeğine katıldı. İftara Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve Sedef Küçük, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve vatandaşlar katıldı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerle bir süre fotoğraf ve selfie çektiren Kılıçdaroğlu, okunan ezanla birlikte vatandaşlarla orucunu açtı.

Vatandaşların yoğun bir ilgisiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, yoğun programları dolayısıyla kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. "Anadolu toprakları barışın, huzurun topraklarıdır" diyen Kılıçdaroğlu, "Onun için Anadolu topraklarına barışı ekelim, huzuru ekelim, birliği ekelim, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Cumhurbaşkanı seçelim" dedi.

Ramazan ayının İslam alemine hayırlara vesile olmasını dileyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de, TÜYAP'ta yapılan iftarın geleneksel hale geldiğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Büyükçekmece Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title