Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu, İttifak İçin ÖDP ile Temasa Geçti

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ÖDP'li Alper Taş'la sürpriz buluşma gerçekleştirdiği ortaya çıktı. 1 saat süren görüşmede ikili seçim ittifakını konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2011 yılındaki genel seçimlere evrakda eksikler yüzünden giremeyen ÖDP ile temas kurduğu öğrenildi. ÖDP lideri Alper Taş'la yapılan ve 1 saat süren görüşmede Kılıçdaroğlu ÖDP'li birkaç kişinin CHP'den aday gösterilebileceğini bildirdi.

BİRLEŞİK HAZİRAN HAREKETİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

7 Haziran 2015 seçimleri yaklaşırken Kılıçdaroğlu'nun makamında Taş ile biraraya geldiği öğrenildi. Yaklaşık bir saat süren görüşmede Taş, bileşeni oldukları Birleşik Haziran Hareketi hakkında Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi.

SEÇİM İTTİFAKINI KONUŞTULAR

Görüşmede Taş, CHP'nin Cumhuriyeti kuran parti olarak tarihi bir sorumluluğu olduğu, Kürt hareketini de kapsayan bir seçim ittifakının gerçekleştirilebilir olduğunu iletti. Taş'ın, "CHP; AKP ile zorunlu müzakereye mecbur olan Kürt hareketini, Kürtler ve Türklerin bir arada yaşadığı bir cumhuriyet modeli ile kazanmak zorundadır" önerisini ilettiği Kılıçdaroğlu'na, "CHP, özellikle Kürt sorununda daha cesur, daha ilerici bir siyaset izlemek zorundadır" düşüncesini paylaştığı öğrenildi.

"ESKİ CHP DEĞİLİZ"

Kılıçdaroğlu ise Aper Taş'a "Eski CHP değiliz, daha cesuruz, daha devrimciyiz, seçim sürecinde bunları daha fazla anlatacağız" diye konuştu. Taş, kısa bir süre önce kurulan BHH hakkında da Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi.

CHP'DEN ADAY OLACAKLAR

Görüşmede Kılıçdaroğlu Alper Taş'ın da aralarında olduğu bazı Birleşik Haziran Hareketi temsilcilerini milletvekili adayı olarak parlamentoya taşıma konusuna sıcak baktığını anlattı. CHP kulislerinde iki ya da üç BHH temsilcisinin seçilebilir sıralardan kontenjan kullanılarak vekil adayı yapılacağı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Alper Taş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (175)

VATANDAŞ:

BAKIN BEN BİLE CHP ADINA PROJE YAPABİLİYORUM, CHP NE YAPIYOR YILLARDIR MİLLETİN KILIK KIYAFETİ, MİLLETİN DİNİ, MEMLEKETİ BAŞKA ÜLKELERE GAMMAZLA ŞİKAYET ET, DÜN DEDİĞİN F TİPİNİN BUGUN KUCAĞINDA OYNAŞ, BU SEÇİMDE ÖYLE BİR YENİLGİ ALACAKKİ BİR DAHA ASLA BELİNİ DOĞRULTAMAYACAK, 8 HAZİRANDA CHP Yİ YERE ĞÖGE SIĞDIRAMAYANLAR ALLAH NASİP EDERSE BURADA OLUN GÖRÜN HALİNİZİ

40
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

İŞ BANKASINDA OLAN BU PARALARDA TÜM DÜNYA MÜSLÜMANLARININ HAKKI VAR YANİ EEE NOLACAK, OLACAK ŞU BU PARALAR BİR VAKIF KURULUP ATATÜRK İLİM VE KÜLTÜR VAKFI, BİR ÜNİVERSİTE KURULUR TÜRKİYEDİ VE TÜM DÜNYADAKİ BAŞARILI MÜSLÜMAN GENÇLERİ BU ÜNİVERSİTEDE OKUTULUR, ATATÜRK ADINA BARIŞ ÖDÜLLERİ VERİLİR, DERSEN YÖNETİMİ NASIL OLACAK MECLİSTEKİ TÜM PARTİLER EŞİT ŞEKİLDE TEMSİL EDİLİR, HA NİYE ÖZELLİKLE MÜSLÜMAN DİYORUM PARANIN KAYNAĞI MÜSLÜMAN İNSANLAR GÖNDERDİ MÜSLÜMAN ÜLKELERDEN

40
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

CAHİL CHP LİLER, DİNLEYİN ŞİMDİ, ATATÜRK''ÜN BABASI ÖLDÜĞÜNDE ATATÜRK''E YETİM MAAŞI BAĞLANDI, YANİ ATATÜRK YETİM VEDE ANASINDAN BABASINDAN ZENGİN DEĞİL, EEE ÖLDÜĞÜNDE İSE TÜRKİYENİN EN ZENGİN İNSANI, BUGÜN OLSA DÜNYA MİLYARDERLER SIRALAMASINA GİRER, ŞU AN CHP NİN YÖNETTİĞİ PARA 8 MİLYAR DOLAR, PEKİ NEREDEN GELDİ BU PARA ASYADAKİ, PAKİSTAN, AFGANİSTAN, HİNDİSTAN VE TÜM DÜNYADAKİ MÜSLÜMANLAR PARA GÖNDERDİLER, KURTULUŞ SAVAŞI İÇİN, PARALAR KULLANILDI KALAN KISMI ATATÜRKTE KALDI, HAA ATATÜRK ÜSTÜNE YATMADI PARALARIN HEPSİNİ BAĞIŞLADI, KİM ÜSTÜNE YATTI DİNSİZ CHP ÜSTÜNE YATTI HALADA YATMAYA DEVAM EDİYOR O PARALARDA TÜM İSLAM ALEMİNİN HAKKI VAR

39
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

SEFİL CEM, ATIYON DİYORSUN KENDİ GAZETENE BAK ARŞİVLERİNE, ZAMAN ATATÜRK''ÜN MALVARLIĞI DİYE YAZ BAK BAKALIM NE ÇIKACAK, CHP YEDE MESAJ AT KİM İFTİRACI İŞ BANKASININ YÜZDE YİRMESİZİ CHP NİN ELİNDE BUDA 8 MİLYAR DOLAR YAPAR, AYRICA SENİN BANKANDA BATAN 800 MİLYONU KİME PEŞKEŞ ÇEKTİN ONUN HESABINI VER

39
1
yanıtYanıtla
O ne Mobil-IOS:

Ödp chp hdp hepsi aynı

25
12
yanıtYanıtla
jasanmobilWeb@haberler.com:

CHP dünya masonlarinin Türkiye. Subesi

31
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

SEFİL CEM N YOKMU CEVAP HERŞEYE MAYDANOZ OLMAYI BİLİYORSUN, ATIYORSUN DİYORSUN DOĞRUSUNU YAZ HERKES FAYDALANSIN, BANKANDA BATAN 800 MİLYON NİYE CEVAP VERMİYON TABİ SENİN SAHİBİNDE ÇEKTİ KREDİ BATIRDI SANA DA ARPA VERİYOR BURADA YAZMAN İÇİN DEĞİLMİ, HADİ HOCAYA BİR BEDDUA ET YAHUDİYE BİR BEDDUA ET HERKES GÖRSÜN SENİ

31
1
yanıtYanıtla
Neo:

Bence HDP CHP daha uyumlu icip icip biri halay oburude lolololololo soyler

21
9
yanıtYanıtla
qq:

hahaha

yanıt1
yanıt3
HATA:

MHP İLE ZATEN KANKİSİNİZ. . . 3. ORTAĞA NE GEREK VAR

16
12
yanıtYanıtla
Tüm 175 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title