Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu Mersin'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'ye temiz siyaseti getireceklerini ifade ederek, "Ancak bu süreçlerde provokasyonlar oluyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'ye temiz siyaseti getireceklerini ifade ederek, "Ancak bu süreçlerde provokasyonlar oluyor. Provokasyonlara gelmeyeceğiz. Biz halkız, kardeşiz, birlikte yaşayacağız. Biz bölünmeyeceğiz, büyük Türkiye için hep beraber çalışacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu, partisince Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde düzenlenen mitingde Mersinlilere hitap etti. 30 Mart'ta el ele, kol kola, omuz omuza bir bayram havası içinde seçmenlerin sandığa gitmesini isteyen Kılıçdaroğlu, "Sandığa gidip 6 okun böğrüne mührümüzü basacağız. Toroslar'a ilk kez geliyorum. İnşallah bir daha ki sefere başbakan olarak gelirim. Ancak hepinize bir görev düşüyor. Ayın 30'unda gideceğiz bunları yolcu edeceğiz. Başka çaremiz yok. Bu nedenle benim kadar size de görev düşüyor. Çocuklarımız, ülkemiz, geleceğimiz ve temiz siyaset için bunların gönderilmesi lazım. Bunu kendisi de biliyor. Bu yüzden provokasyon yapıyor, provokasyonlara gelmeyeceğiz. Biz halkız, kardeşiz, birlikte yaşayacağız. Biz birlikte aynı türküleri söyleyeceğiz. Biz aynı havayı teneffüs edeceğiz. Biz ayrılmayacağız, bölünmeyeceğiz, büyük Türkiye için hep beraber çalışacağız" diye konuştu.

Toroslar Belediye Başkan Adayı Şefik Zengin ile ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, "Bütün Toroslar'ı kucaklayacak. İnsan ayrımı yapmayacak. Benim için yandaş yok benim için vatandaş var diyecek. İnşallah Toroslar'ı Ankara'nın Çankaya'sı yapacak. Biz de inanıyoruz, güveniyoruz ve seviyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ile el ele, kol kola omuz omuza vererek Toroslar'ı çağdaş bir kent haline getirecekler" dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasının ortasında mikrofonu Şefik Zengin'e de vererek, projelerini anlatmasını istedi. Kılıçdaroğlu'nun mitinginin ardından ünlü sanatçı Gülay, Mersinlilere konser verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Toroslar Türkiye Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title