Haberler

Kemal Doğulu Hakkında Sürpriz İddia! İntihar mı Etti

Güncelleme:

Önceki gün merdivenden düştüğü söylenen ve apar topar hastaneye kaldırılan Kemal Doğulu'nun intihar ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Önceki gece evinde kanlar içinde bulunan Kemal Doğulu, hastaneye kaldırıldı. Borç batağında olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü konuşulan Doğulu'nun intihara teşebbüs etmiş olabileceği öne sürülüyor.

KANLAR İÇİNDE YATARKEN BULUNDU

Ünlü modacı Kemal Doğulu, önceki akşam Cihangir'deki evinde kanlar içinde yerde yatarken bulundu. Doğulu, evsahibi tarafından hemen Taksim Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünlü modacının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İLK KOŞAN KADİR DOĞULU OLDU

Hastaneye ilk gidenler arasında, Doğulu'nun oyuncu kardeşi Kadir Doğulu da vardı. Hastaneye arka kapıdan giren Kadir Doğulu, yine aynı kapıdan çıktı.

"BAZILARI EL BİRLİĞİYLE ONU BU HALE SOKTU"

Kemal Doğulu'nun, 'İşte Benim Stilim' programında yıllarca birlikte jüri üyeliği yaptığı Nur Yerlitaş da hastaneye koşanlar arasındaydı. Taksiden iner inmez "Kötüye bir şey olmaz!" diyerek herkesi şaşırtan Yerlitaş, daha sonra şunları söyledi: "Kemal, çok iyi bir çocuk ama bazıları el birliğiyle onu bu hale soktu. Bunun sebeplerini biliyorum, belki bir gün her şeyi anlatırım."

"ALACAĞINIZI ALDINIZ"

Doğulu'nun intihara teşebbüs ettiği iddiasını reddeden Yerlitaş, hastaneden çıkarken de gazetecilere, "Panik atağım var. Alacağınızı aldınız, manşet belli!" dedi. Yerlitaş'ın sözlerinin ardından, ünlü modacının bir süredir hayatında önemli krizler yaşadığı söylentisi yayıldı.

PSİKOLOJİK TEDAVİ Mİ GÖRÜYORDU

Borç batağında olduğu konuşulan Doğulu'nun intihara teşebbüs etmiş olabileceği öne sürülüyor. Ünlü modacının, kardeşi Kadir Doğulu'nun kendisi için 450 bin dolara açtığı kuaförü üç ayda batırdığı için depresyona girdiği de söylentiler arasında. 150 bin dolar borcu bulunan Doğulu'nun sıkıntıdan saçlarının döküldüğü ve 1. 5 aydır psikolojik tedavi gördüğü konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Kadir Doğulu Kemal Doğulu Cihangir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

hakan demir:

bu herifi gördüğüm zaman nedense hep midem bulanıyor, bir insan değilde başka bir dünyadan gelmiş yaratığı anımsatıyor. .

31
14
yanıtYanıtla
serhat:

kendisi eçcinseldi. bir alperen onu o hale getirmiştir

3
5
yanıtYanıtla
Önceki Haber | Sonraki Haber Haberle:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınbırak kazanamayanlar riske girsinCevap Yaz116Yayından KaldırKURT:Ramazanda intihar edenlerin haberimi olur. . birak gitsinler c. dibineCevap Yaz1110Yayından KaldırOĞUZ TÜRKOĞLU:Dogrimi dogili. Cevap Yaz64Yayından KaldırGENEKİMO:Yeni bir projenin habercisi. . . hepsi ayakCevap Yaz109Yayından KaldırAKŞAM OLSADA EVE GİTSEK :kazandıklarını sosyete ile karışacagım diye harcarsan durumun bu ınsan kendıne bır ev alırdı sözde ismin var iş yeri batırmak nedir bır fönü 90tl çeke

0
1
yanıtYanıtla
eda:

Kemal Doğulu''nun insan olduğunu unutuyoruz yargılamayı ne çok seviyorsunuz ya. kendi evladınız sevdiğinizin başına gelse ne hissedersiniz. Başkalarını yargılamak bizim haddimiz değil. Ne ara insanlığımızı kaybettik biz. Saygı duyun saygı görün. . İnşallah bir an önce ayağa kalkar, iyileşir.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title