Haberler

Kemal Derviş CHP'yi Karıştırdı

Güncelleme:

CHP'ye yıllarını veren eski yöneticiler Kemal Derviş'in partiye davet edilmesini 'CHP için varını yoğunu ortaya koyan insanlara saygısızlık' olarak nitelendirdi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun en önemli seçim vaadi 'Derviş'e dışarıdan Başbakan Yardımcılığı' teklifi partide rahatsızlık yarattı. CHP'de yıllarca siyaset yapan önemli isimler, Kılıçdaroğlu'nun Derviş'e yaptığı teklifi usul ve zamanlama yönünden yanlış buldu.

GERÇEKLERLE ÖRTÜŞMEDİ

Kimi CHP'liler "Nazik kişiliğiyle bildiğimiz rahmetli Bülent Ecevit'in 'Hayatımın en büyük yanlışı' dediği birinin CHP'ye davet edilmesini içime sindiremiyorum" derken, kimileri de bu davetin, maddi ve manevi olarak CHP için çalışan, her şeyini ortaya koyan insanlara saygısızlık olduğunu söyledi. 2002 seçimlerinden sonra birlikte çalışan kimi CHP'liler, Derviş'in Türkiye'nin gerçekleriyle örtüşmeyen politikalar izlediği ve oy kaybettirdiğini kaydetti.

RESMEN TABANA SAYGISIZLIK

Algan Hacaloğlu (eski Genel Başkan Yardımcısı): Kemal Derviş'e yapılan bu teklif, CHP için çalışan, her şeyini ortaya koyan insanlara karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Derviş, Türkiye gerçekleriyle örtüşmeyen politikalar izledi. CHP'yi geçmişte sert şekilde eleştirerek istifa etmiş biri partiye ne verebilir? Daha seçim beyannamesi yok ortada. Seçimde nasıl bir politika izlenecek belli değil. Gidip uğraştıkları şeye bak.

DAVETİ İÇİME SİNDİREMİYORUM

Şahin Mengü (eski Manisa Milletvekili): Kemal Derviş'in yürüyen bir koalisyonu nasıl bozduğunu herkes biliyor. Küresel sermayenin oyununda oynayan bir aktördür. Ben böyle birinin bu şekilde CHP'ye davet edilmesini içime sindiremiyorum. Geçmişte yaptıkları ortada. Rahmetli Bülent Ecevit bile bu adam için 'Hayatımın en büyük yanlışı' dedi. Şimdi ne değişti de, Genel Başkan gidip bunu davet ediyor. Bunu anlayamıyorum.

DERVİŞ BİZE İZMİR'DE CİDDİ ORANDA OY KAYBETTİRDİ

Canan Arıtman (eski İzmir Milletvekili): Kemal Derviş'in CHP milletvekili adayı olduğu seçimde ben de İzmir'den adaydım. Derviş, İstanbul'dan aday olmasına rağmen İzmir'de bize ciddi oranda oy kaybettirdi. Genel Başkan'ın bunu bilerek karar vermesi lazım.

CUMHURBAŞKANLIĞI TAVRININ BİR BENZERİ

Onur Öymen (eski Genel Başkan Yardımcısı): Cumhurbaşkanlığı seçiminde de böyle bir adım atıldı. Sonucunu hep birlikte gördük. Şimdi de Genel Başkan bir karar almış. Ama şu unutulmasın: CHP, Cumhuriyet'in temel değerlerini korumak için kurulmuş bir partidir. Partinin temel ideolojiden saptırılmasını doğru bulmuyorum.

(Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Bülent Ecevit Kemal Derviş İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

tose:

CHP, Kemal Dervişin ARPALIĞI. !!!!!!!!!!!!!

8
3
yanıtYanıtla
CHP BEYNİ ÇALIŞSIN:

sevilmeyen, suçlu, yiyici, din düşmanı, türban düşmanı kişileri CHP ye davet ederseniz oy alamassınız sonrada bizim oyumuz düşük diye ağlarsınız akpliler 23 nisan başbakanı diye hitap eder. . aklın varsa nasihatımı dinle başbakan ol. . def et gitsin sevilmeyenleri

4
3
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.com:

Ekonomik kiriz diyince ilk akla gelen isimlersen biri neden israrla imaji kotu olan birini istiyorlar anlamiyorum

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

chp nın en buyuk hatası olurrrrrrrrrr. bu masonu ne yapcaksınız ekonomuyı bunamı verceksınızzz

3
1
yanıtYanıtla
halid:

yazık zavallılar daha ortada fol yok yumurta yok hesabı şimdiden kavga çıkardılar . kılıçdaroğlu haksız senin ne işin var diğer kemal la bir kemal yeter

4
0
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

AYNISINI RAHMETLİ ECEVİT DENEDİ. . . SONUÇ???DSP''YE ATILAN KAZIK. . KILIÇDAROĞLU ASLI SIRA ''MASON BİRADERİ''VE ÖZELLİKLE YAHUDİ SERMAYESİNİN ABD''DE Kİ BEKÇİSİNİ CHP''YE ALIP HEM ABD-İSRAİL''E MESAJ VERMEK, HEM DE TÜRKİYE''DE PRİM YAPMAK. . 2002 YILINDA ÜLKEYE GELİP ''BATIYORUZ''TELAŞI İLE TEKELİ, ŞEKER FABRİKALARINI, ÇİMENTO FABRİKALARINI SATTIRAN ADAMDIR DERVİŞ. . . EY CHP''LİLER AÇIN GÖZÜNÜZÜ. . BU KILIÇDAROĞLU CİA PROJESİ. . KASET GENEL BAŞKANI. BU ADAM PARTİYİ PARÇALAYACAK. BULUN BAŞKA BİRİSİNİ. . YOKSA BU ERDOĞAN''DAN ASLA KURTULAMAYACAĞIZ. .

2
1
yanıtYanıtla
ankaralı:

kemal kendinden başka kimseyi düşünmüyor bu seçimlerde başarısız olursa gideceğini biliyor onun için partide çalışan emeği geçen herkez değersiz sadece bir oy fazla alabilirmiyim umuduyla dışarıdakilere umut bağlıyor kemal dervişi biz daha önce gördük ekonomiyi batırıp kaçmıştı hala bu adamdan medet umuyor kılçtaroğlundan bu ülkeye ne fayda gelecek. . .

1
1
yanıtYanıtla
Ulkem ulkemMobil-ANDROID:

Bu chp de demekki adam kalmamis disardan ariyorlar iktidara gelirseler siz ak partitiye basvurun size yardimci olurlar kilicdaroglu bey..

2
0
yanıtYanıtla
aragorn:

demekkı chp nın ıcınde ekonomıden anlayan adam yok bunlarda partı dısından adam arıyorlar. adama sorarlar ekonomıden anlayan bır adamın olmadıgı partıye halk neden guvensın. dıyelımkı ıktıdar oldunuz ve dervıs kabul etmedı ekonomı bakanı kım olacak

1
0
yanıtYanıtla
m.k:

Zihniyetinize tüküreyim, bu ülkenin asıl belası sizler gibi beyni çalışmayan kendini bir şey sanan, bilgi fakiri akıl fukarası fanatik partizan kitleler değil mi. . . Kılıçdaroğlu kendisi bir hatadır, ama chp kılıçdaroğlunun değil halkındır. . . . Lakin sizin gibi aciz bir işe yaramazlar sayesinde hepsi arpalık oldu. . . . sizde uşak. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title