Haberler

Kemahlı Öğrenciler Türkiye Değer Ödülleri Yarışmasında

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından “Türkiye Değer Ödülleri” yarışması kapsamında Erzincan’da il ve ilçelerde düzenlenen yarışmalarda Kemah Kerer Ortaokulu öğrencilerinden Zeynep Soydemir ve Zeynep Karakaya dereceye girerek 13 Nisan Pazartesi günü İstanbul’da yapılacak finallerde Erzincan’ı temsil edecekler.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından "Türkiye Değer Ödülleri" yarışması kapsamında Erzincan'da il ve ilçelerde düzenlenen yarışmalarda Kemah Kerer Ortaokulu öğrencilerinden Zeynep Soydemir ve Zeynep Karakaya dereceye girerek 13 Nisan Pazartesi günü İstanbul'da yapılacak finallerde Erzincan'ı temsil edecekler.

Erzincan'ı İstanbul'da temsil edecek olan Kemah Kerer Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerinden Zeynep Soydemir kısa film dalında, Zeynep Karakaya ise şiir dalında yarışacaklar. Kemah İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Çukadar öğrencilerini teker teker tebrik ederek İstanbul'da yapılacak olan final yarışları için kendilerine başarılar diledi.

Okulda büyük bir coşku ile karşılanan öğrenciler ise gerçekleşecek olan "Türkiye Değer Ödülleri" yarışmasında Erzincan'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ve bundan gurur duyacaklarını dile getirdiler. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Erzincan Türkiye Kemah Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title