Haberler

Kelkit'te Süt Sığırcılığı Eğitim Semineri Sona Erdi

Kelkit'te düzenlenen Süt Sığırcılığı Eğitim Semineri sona erdi.

Kelkit'te düzenlenen Süt Sığırcılığı Eğitim Semineri sona erdi.

Bulak Köyü'nde İŞKUR İl Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen eğitim semineri sonunda 24 kursiyere belgeleri törenle verildi.

Törene Kaymakam Ozan Gazel, Belediye Başkanı Muammer Duran, Köse İlçe Belediye Başkanı Şerif Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güler, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Haluk Aydemir, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mihrali Can, Gümüşhane İŞKUR İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Hafta içi her gün 13.00 ile 17.00 arasında Veteriner Hekim Rahmi Altınkaya ve Canan Ülker ile Ziraat Mühendisi Emine Kaya tarafından verilen seminerde 16'şar saat Barınakları Planlamak, Beslenme Hastalıklarına Karşı Önlem Almak, Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvanların bakımını yapmak, 24 saat Büyükbaş Hayvanları beslemek, 32 saat Çift tırnaklı hayvanların salgın hastalıklarıyla mücadele etme konuları anlatıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Muammer Duran Şerif Aygün Gümüşhane Kelkit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title