Haberler

Kelesli Öğrenciler Bisikletlerine Kavuştu

Bursa genelinde derslerinde başarılı olan 2 bin 95 öğrenciyi bisikletle ödüllendiren Büyükşehir Belediyesi, Keles ilçesindeki 20 başarılı öğrenciye de bisiklet hediye etti.

Bursa genelinde derslerinde başarılı olan 2 bin 95 öğrenciyi bisikletle ödüllendiren Büyükşehir Belediyesi, Keles ilçesindeki 20 başarılı öğrenciye de bisiklet hediye etti.

'Spor kenti Bursa' hedefiyle her zaman sporu ve sporcuyu destekleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla gerçekleştirilen 'sağlıklı nesiller ve daha yeşil bir Bursa' projesi, ilçelerde de devam ediyor. Proje kapsamında geçtiğimiz haftalarda Merinos Parkı ve Fuaye alanında düzenlenen iki ayrı törenle toplam 2 bin 95 başarılı öğrenci bisikletle ödüllendirilirken, Keles ilçede de bisiklet dağıtım töreni düzenlendi. Keles 1. Murat İlkokulu bahçesinde düzenlenen törene Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdulkadir Karlık, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı, Besaş Genel Müdürü Mustafa Bektaş ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okulun son günü öğrencilerin tatil hediyesiyle ödüllendirildiği törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, "Sağlıklı bir kent ve toplum, sağlıklı bireylerle oluşur. Bu nedenle çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmeliyiz. Bursa'nın gerçek anlamda kaliteli bir dünya kenti olması için sağlıklı bir kent olması da çok önemli. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız" dedi.

Konuşmaların ardından 20 başarılı öğrenci bisiklet ve kaskla ödüllendirildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Merinos Keles Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title