Haberler

Keleş "Jandarmanın Terörle Mücadelesi Takdire Şayandır"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Jandarma Teşkilatı’nın 177’inci kuruluş yıldönümü için yayınladığı mesajında, Türk milletinin güvenini kazanmış jandarmanın toplumun gönlünde özel bir yer edindiğini vurguladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Jandarma Teşkilatı'nın 177'inci kuruluş yıldönümü için yayınladığı mesajında, Türk milletinin güvenini kazanmış jandarmanın toplumun gönlünde özel bir yer edindiğini vurguladı.

Jandarmanın terörle mücadelede cesurca ve özverili hareket ettiğini belirten Başkan Mehmet Keleş ' Jandarma teşkilatının terörle mücadelesi takdire şayandır' dedi. Başkan Mehmet Keleş'in mesajı özetle şu şekilde: "Türk Silahlı Kuvvetlerinin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Teşkilatımız yurdumuzun her köşesinde fedakarca halkımızın huzur, can ve mal güvenliğini sağlamaktadır. Jandarma Teşkilatımız, toplumsal huzur, dayanışma, adalet ve insan haklarına saygı anlayışı içinde, emniyet ve asayişi sağlama görevini başarıyla yerine getirerek halkımızın gönlünde özel bir yer edinmiştir. Yurdumuzun birçok bölgesindeki bölücü terör olaylarına karşı teşkilatımız cesurca ve özverili mücadele etmektedir. Vatanımızın birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, devletimin bekası için mücadele eden Jandarma her türlü takdiri hak etmektedir. Bu uğurda şehit olan tüm jandarma mensuplarını bir kez daha rahmetle anıyorum. Teşkilatın 177'inci kuruluş yıldönümünde tüm jandarma mensuplarını ve onlara destek veren kıymetli aile fertlerini en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title