Haberler

Keles'in Kaderi Büyükşehir ile Değişiyor

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Keles'in Dağdibi Köyü'nde düzenlenen iftarda, "Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda. Keles için ne yapsak azdır" dedi.

Onbir ayın sultanı Ramazan ayında köylerde vatandaşların iftar sofralarına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Keles'e bağlı Dağdibi Köyü'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı iftarda, binlerce kişi aynı sofrada orucunu açtı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'nın her köşesine ulaştığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı, rahmet ve bereket ayında Dağdibi Köyü'nde hemşehrilerimizle bir aradayız. Dağdibi sakinleri ve çevre köylerden vatandaşlarımızla çok güzel ve samimi bir atmosferi yaşıyoruz. Çok şanslıyız ki böyle güzel bir kültüre sahibiz" dedi.

Ramazan ayının Bursa'da en güzel şekilde yaşandığına işaret eden Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak, söz verdiğimiz gibi, her fırsatta Keleslilerin de yanında olmaya devam ediyoruz. Burası, Yörük ve Türkmen kültürünün yaşandığı güzel bir köy. Bizler, Bursa'da ecdadımızın emaneti kültürümüze sahip çıkmaya gayret ediyoruz, tarihi eserleri restore ederek ayağa kaldırıyoruz. Ecdadımıza vefamızı gösterdik. Bursa olarak şanslıyız, birçok güzelliği bir arada yaşıyoruz" diye konuştu.

"Hizmet için varız"

Bursa'nın her köşesinin her türlü güzelliği ve hizmeti hak ettiğini ifade eden Başkan Altepe, "Türkiye'de hızlı bir gelişim, Bursa'da da güzel günler yaşanıyor. Bizler hizmet için varız. Her zaman tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Keles'in Dağdibi Köyü sakinlerinin derdi, bizim de derdimizdir. Bursa'da kırsal kalkınmayı sağlamak için adımlarımızı attık, çalışmalarımızı yapıyoruz. Bursa'nın kırsalıyla ve üretim potansiyeliyle de marka olması ve dünya pazarlarına girmesi için çalışıyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Bursa, hedefleri olan bir şehir. Bursa'nın güçlü olması gerekiyor. Dağdibi'nde de pek çok güzellik var. En güzel günlere hep birlikte kavuşacağız" şeklinde konuştu.
Vatandaşların Ramazan ayını da tebrik eden Başkan Altepe, iftar programının ardından vatandaşlarla sohbet etti. Dağdibi Köyü sakinleri ise iftarda kendilerine eşlik eden Başkan Altepe'ye yoğun ilgi ve sevgi gösterdi.

Altepe'ye teşekkür

Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ise "Bu bölgenin kaderi değişecek. Keles'e her konuda hizmet yağacak. Keleslilerin mutluluğu için çalışıyoruz. Keles ve köylerle ilgili her konuda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den destek görüyoruz" diyerek Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Teke, Başkan Altepe'yi her zaman yanlarında hissetmenin mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Altepe Mehmet Teke Keles Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title