Haberler

Keleş, Düzcelilere Teşekkür Etti

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yeni makamından ötürü tebriklerimi arz ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında yayınladığı mesajında şunları aktardı; "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 12. Cumhurbaşkanı yüce milletimizin oylarıyla belirlendi. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Çankaya'ya kimin çıkacağına yüce milletimiz ilk defa doğrudan oy kullanarak karar verdi. Seçimden önce bu seçimin diğerlerinden farklı bir seçim olduğunu, bir milat niteliği taşıdığını belirtmiştik. Hem devleti hem de milleti aynı anda temsil eden bu en yüce makama kimin layık olduğuna hep birlikte karar verdik. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi, ülkemizin geldiği demokratik seviyeyi açıkça ortaya koymuştur. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün dünya tarafından kabul gören forsunu, karizmasını, gücünü bir kere oylarınızla desteklediniz. Başbakanımızın forsunu, Cumhurbaşkanlığı forsuyla taçlandırdınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye'ye hizmet etme noktasında en yüksek makamı hak ettiği düşüncesinde hem fikir oldunuz. Bu noktada başta Düzceli hemşehrilerim olmak üzere siz değerli Türk milletine çok kıymetli oylarını en doğru aday için kullandıklarından ötürü teşekkür ediyorum. Bir belediye başkanı olarak hizmet etme noktasında varını yoğunu ortaya koyan, ülkesini her zaman bir adım öteye taşımak için çalışmaktan bıkmayan, usanmayan bir Cumhurbaşkanıyla çalışma fırsatı yakalayacağımız için son derece mutluyum.

Seçimden önce 'Eğer daha iyisi, daha cesuru, daha çalışkanı, daha tecrübelisi varsa, ona oy verelim. Çankaya'ya daha çok yakışan bir isim varsa ona oy verelim' demiştim. Gördük ki yokmuş. Gördük ki Türk halkı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık sürecindeki yaptığı hizmetlerin farkındaymış. Gördük ki halkımız 12 yıllık hizmet serüveninin hakkını Sayın Erdoğan'a teslim etmiş, kendisine oylarıyla teşekkür etmeyi bilmiş. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yeni makamından ötürü tebriklerimi arz ediyorum. Güçlünün yanında değil, halkının yanında olduğu için, sadece Türkiye'de değil dünyanın her köşesinde mazlumların ve mağdurların yanında yer aldığı için.

Adalet, özgürlük, demokrasi, ekonomik refah ve kalkınma yolundaki benzersiz emekleri ve başarıları için şükranlarımızı sunuyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Yüce Türk Milletini aynı anda temsil edeceği bu yüce makama hakkıyla erişmesi vesilesiyle Düzceli hemşehrilerimiz adına duyduğumuz samimi mutluluk ve tebriklerimizi arz ediyorum." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Keleş Çankaya Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title