Haberler

Keles AK Parti'den Santral İstifası

Bursa'nın Keles ilçesinde AK Parti teşkilatından şu ana kadar 58 kişi istifa etti.1 Kasımda ihalesi yapılacak olan termik santralin inşa edilmek istendiği Kozağacı bölgesindeki 6 köyün halkı AK Parti ilçe binasına giderek istifalarını veriyor.

Bursa'nın Keles ilçesinde AK Parti teşkilatından şu ana kadar 58 kişi istifa etti.

1 Kasımda ihalesi yapılacak olan termik santralin inşa edilmek istendiği Kozağacı bölgesindeki 6 köyün halkı AK Parti ilçe binasına giderek istifalarını veriyor. AK Parti bu köylerde 2011 seçimlerinde yüzde 72 oy almıştı. Kozağacı yöresini oluşturan köylerden 400 kişi partiye üyeydi. Şu ana kadar 58 kişi istifa etti. İstifaların daha da artması bekleniyor.

AK Parti Keles İlçe Başkanı Yaşar Keskin, istifalar ile ilgili olarak, "Nasıl üye olmak herkesin demokratik hakkı ise, istifa etmek de hakkıdır.Termik ile ilgili ilerleyen günlerde yetkililer gelip sorulara cevap verecek. Bizim isteğimiz ortak bir noktada buluşmak, yöre halkı ve Türkiye için en iyisini yapmak. Kimseyi mağdur etmek istemiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kozağacı Keles Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title