Haberler

'Kelebeğin Rüyası' Filminin Galası Yapıldı

Güncelleme:

Şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayip Uslu'nun hayatlarının anlatıldığı 'Kelebeğin Rüyası' filminin Zonguldak galası yapıldı.

Şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayip Uslu'nun hayatlarının anlatıldığı 'Kelebeğin Rüyası' filminin Zonguldak galası yapıldı. Filmin oyuncuları Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin Erdoğan ve Mert Fırat'ın gala öncesinde hayranlarıyla buluşmasında izdiham yaşandı.

Büyük bölümü Zonguldak'ta çekilen 'Kelebeğin Rüyası' filminin yönetmeni Yılmaz Erdoğan ve oyuncular Belçim Bilgin ile Mert Fırat, filmin Zonguldak galası öncesi alışveriş merkezinde izleyicilerle buluştu. Yoğun ilgi nedeniyle film ekibi, sahneye güçlükle çıkarken Yılmaz Erdoğan oğlu Rodin ile sahneden vatandaşlara el salladı. Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ'un gelmeyi çok istemesine rağmen oynadığı dizinin çekimleri dolayısıyla gelemediğini, gelecek hafta tek başına Zonguldak'a geleceğini söyledi. Filmin araştırması için 4 yıl önce Zonguldak'a geldiğinde kimsenin projeden haberi olmadığını anlatan Erdoğan, 'Zonguldak'ta maden mühendisi bir dostum dedi ki 'Hayırdır sen niye geldin'. Bende, 'Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun hayatını film yapmak ile ilgili bir düşüncem var' dedim. Onun yüzündeki şaşkınlığı unutmuyorum. Başta o ağabey olmak üzere bütün süreçte katkısı bulunan siz filmin oyuncularısınız. Bu film için buradaki organizasyon hepsinden önemli. Zonguldak'ı sadece madenle değil, sizin şairlerinizle anlatmaya çalıştık. Zonguldak'ın filmini Zonguldak'a getirdiğimiz için mutluyuz. Sizin Rüştü'nüzün Muzaffer'inizin size selamlarını getirdik" dedi. Belçim Bilgin Erdoğan'da her şeyin başladığı yerde olduklarını söyleyerek, 'Filmi burada çekerken sizlerle aynı şehirde olmak şahaneydi. Bizimle göz göze geldiğinizde bizim yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz, şimdi de öyle yapıyorsunuz" diye konuştu.

Ardından Mert Fırat'ın mikrofonu almasıyla alışveriş merkezi adeta yıkıldı. Hayranlarının sevgi gösterileri karşısında çok mutlu olan Mert Fırat şöyle konuştu; 'Yılmaz ağabey bize Rüştü Onu ve Muzaffer Tayibi yeniden tanıttı ve o rolleri emanet etti. Hem Kıvanç hem kendimi adıma teşekkür ediyorum. Artık bu filmin serüveni Türkiye'nin sınırlarını da aştı. Rüştü ve Muzaffer Tayibi artık herkes tanıyor. Umarım sizde seyrettikten sonra mutlu olursunuz ve filmi herkese duyurur, Muzaffer Tayip ve Rüştü Onur'un insanlara ulaşmasını sağlarsınız."

Konuşmaların ardından Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin Erdoğan ve Mert Fırat sinema salonu önünde hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Film ekibi, daha sonra güvenlik görevlileri eşliğinde sinema salonuna geçtiler.

Davetlilere teşekkür etmek için sinema salonlarını gezerken izleyiciler arasında bulunan Milliyet Gazetesi yazarı Fikret Bila'yı gören Erdoğan, "Fikret ağabey nasılsın. Çok değerli Zonguldak'lı Fikret ağabeyimizde burada" dedi. Bila'da ayağa kalkarak Erdoğan'ı selamladı. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, Erdoğan'a madenci heykeli ve çeşitli hediyeler verdikten sonra film izlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Tayyip Uslu Bilgin Erdoğan Rüştü Onur Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title