Haberler

Kefen Parasını Bırakıp İntihar Girişimde Bulundu

Güncelleme:

Konya'da karısı evi terk edince bunalıma giren R.S, kefen parasını mutfağa bırakarak evin tüm odalarını ateşe verip intihara kalkıştı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde karısının evi terk etmesi üzerine bunalıma giren bir kişi, kefen parasını mutfağa bırakarak evin tüm odalarını ateşe verip intihara teşebbüs etti. Alevlerin artmasıyla korkup camı açarak yardım isteyen yaşlı adamı itfaiye kurtardı.

KEFEN PARASINI BIRAKIP EVİNİ ATEŞE VERDİ

Olay, Konya'nın Akşehir ilçesi Yeni Mahalle Uysal Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre, karısının kendisinin terk etmesine kızan R.S. (63) gece yarısı bunalıma girerek bir intihar mektubu yazıp, mektubun yanına da bir miktar kefen parası bırakarak evin tüm odalarını ateşe verdi. Ardından kendisini de bir odaya kilitleyen yaşlı adam, kendi bulunduğu odayı da ateşe verdi.

ALEVLER ARTINCA YARDIM İSTEDİ

Dumanın ve alevlerin artması üzerine paniğe kapılan yaşlı adam, odanın penceresini açarak yardım istedi. Yardım çığlıklarını duyan komşular durumu polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek diğer dairelere sıçramasını önledi. Kendini kilitlediği odada mahsur kalan yaşlı adam da, itfaiye tarafından odanın kapısı kırılarak dışarıya çıkartıldı. Dumandan etkilendiği anlaşılan yaşlı adam ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



MEKTUPTA "BENİ DİRİ DİRİ YAKTILAR" YAZMIŞ

Olay yerinde yapılan incelemede yaşlı adamın mutfağa bir intihar mektubu bıraktığı ve mektubun yanına da bir miktar kefen parası bıraktığı belirlendi. Yaşlı adam, mektubunda karısının evden gitmesine bazı kişilerin yol açtığını iddia ederek, "Hakim ve savcı beyim adaletinize güveniyorum. Ailemde ayıran düşmanlar beni boşatmak istiyorlar. Beni diri diri yaktılar evimde. Allah'ım beni affet Türkiye Kanuna güveniyorum" ifadelerine yer verdi.

BELEDİYE BAŞKANINA DA SESLENMİŞ

R.S.'nin mektubunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya da seslenerek, "Belediye Başkanım Salih Akkaya, Nasreddin Mezarlığına defnediniz. Kefen param" diye not düştüğü öne sürüldü. Yaşlı adamın yaktığı evde büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salih Akkaya Akşehir Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title