Haberler

Kediyi Tekmeleyerek Denize Atan Gence Tepki Yağıyor

Güncelleme:

Karamürsel'de boğazına ip bağladığı kediyi tekmeleyerek denize attıktan sonra görüntüleri sosyal medyada paylaşan gence tepkiler çığ gibi büyüyor.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bir kişi boğazına ip bağladığı kediyi tekmeleyerek denize attı. Kedi kıyıya doğru yüzerken, görüntüleri çeken kişilerin gülümsemesi dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Karamürsel'de yaşandığı iddia edilen olayda, bir kişi boynuna ip bağladığı kediyi tekmeleyerek denize attığı görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Görüntülerdeki genç, denizin kıyısında boynuna ip bağladığı kediyi bacağına doğru yönlendirirken tekme atarak kediyi denize attı.

KARAMÜRSEL AYAKLANDI

Hayvan aldığı darbe ile havada dönerek denize düşerken, yüzerek kıyıya çıkmaya çalışıyor. Tekme atan kişiyi bir başka kişi cep telefonu ile görüntülerken, yaşananların ardından gülümsemelerin olması dikkat çekti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Karamürsel'de bulunan birçok kişi tepki göstererek, kediye tekme atan kişinin yakalanarak cezalandırılmasını istedi.

HAYVAN HAKLARI DERNEĞİ BAŞKANI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Pilatin Pek olayın Karamürsel'de yaşandığını belirterek, "2 sene önce de böyle bir olay olmuştu. Ben kendim şahit olup müdahalemi yaptım. Atamadı denize. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler aracılığıyla adli makamlara suç duyurusunda bulunuyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karamürsel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (72)

Tirrrosumzun Emriylen:

Trafo Kedicigimizin Ruhuna El Fattihaaa MeeeaaaaMeeeeaaaaHüüüllllooooggMiyavvvvMiyaaavvv Amin

0
40
yanıtYanıtla
özcan:

buda ayrı bi hayvannn

yanıt14
yanıt1
yılın malllı:

ramazan ramazan kendine küfür ettirdin ya dangalak herif mal oğlu mallll

yanıt12
yanıt1
Metehan KaracaMobil-IOS:

İnsanlar neler çekiyor, bunlar da kedinin derdine düşmüşler.

5
25
yanıtYanıtla
pelin:

Hayvan sevgisi olmayanda insan sevgisi olmaz bunu anlaya biliyorsan ne ala. Bu kişi hayvana böyle yapıyorsa insana da aynı davranışlarda bulunur. Allah katında her can değerlidir bunu bilen gerekir.

yanıt12
yanıt2
HALA AYNI KAFA:

ha öyle mi o zaman allahiniz neden yaratti bu hayvanlari. . . . insanlar neler çekiyor diyorsun da dunyada nekadar pislik varsa insanlarin pisligi

yanıt6
yanıt3
Ahum:

İnsanların dili var kendini savuna bilir kedinin ise azı var dili yok anladın havvan. düşmaanı pislik

yanıt13
yanıt0
karadenizli:

İnsanların çektiği acı ile bunu ne alakası var. . . İnsanlar çekiyorsa hayvanlar da mı çeksin. . nasıl bir kıyastır bu. . . senin ''kedinin derdi'' diye dillendirdiğin sey insanlığın nasıl bir pislik içinde oldugunun kanıtı, yani insanlıgın derdi. . .

yanıt12
yanıt0
BULUN ŞU İT''İ:

BU HERİFİ BULUP BOĞAZINA İP GEÇİRİP TEKMELEYECEKSİN SONRADA DENİZE ATACAKSIN. . HAYVAN KADAR DEĞERİ YOK. .

25
0
yanıtYanıtla
kapkara:

Dejenere olmuş GERİ ZEKALI bu gençlikten bu ülke çok çekecek. .

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title