Haberler

Kedi ve Köpeklerin Balık Nöbetine Tavuklar da Katıldı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde seyyar balık satıcısının yanına gelerek nöbet tutan kedi ve köpeklerin yanına tavuklar da katıldı.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde seyyar balık satıcısının yanına gelerek nöbet tutan kedi ve köpeklerin yanına tavuklar da katıldı.

Ergene ilçesinde balık satan Abdullah Cömert'in tezgahının önünde nöbet bekleyen kedi ve köpeklere tavukların da eşlik etmesi ilginç görüntüleri de beraberinde getirdi. Balık satıcısı Abdullah Cömert, balık parçalarını kedilere ikram ettiklerini belirterek, "Her gün ben buraya gelip balık satarım fakat burada yanıma gelerek beklemeye başlayan kedi ve köpekler, öğlen saatinden sonra balık ziyafeti yaparlar. Çöpe atacağımız balık parçalarıyla karınlarını doyuruyorlar. Birkaç kedi köpek derken bu sefer tavuklar da gelmeye başladı. Şimdi hem kedimiz, hem köpeğimiz hem de tavuklarımız oldu. Burada balık yemek için kavga eden kedi ve köpekler de oluyor onları da vatandaşlar gülümseyerek izliyor" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Cömert Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title