Haberler

Kedi Evleri İle Sokak Kedileri Artık Daha Güvende

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonunda devam eden "Kedi Evi" projesi büyüyerek ilçenin her yerine yayılıyor.

Sokaktaki kedi ve köpekleri sahiplendirme, sokak hayvanları için su kabı ve atılacak çöp karşılığı sokak hayvanlarına mama veren mamatik projeleri ile takdir toplayan Süleymanpaşa Belediyesi, daha önce başlattığı ve şehrin bazı yerlerine konulan kedi evlerinin her geçen gün sayısını arttırmayı sürdürüyor.

10 YENİ KEDİ EVİ VE YENİ KUŞ YUVALARI

Süleymanpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü talebi doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 10 yeni "Kedi Evi" hazır hale getirildi.

Boyama işleminin ardından ilçedeki kedilerin yoğunlukta yaşadığı alanlara monte edilecek kedi evlerinin yanı sıra kuşlar içinde çalışmalar yapan ekipler, daha önce ağaçlara asılan kuş yuvalarına yenilerini eklemeye hazırlanıyor.

KEDİLER İÇİN "KEDİ APARTMANI" DA YAPILDI

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü atölyesinde gerçekleştirilen bir diğer çalışmada ise kedi evlerinin yanı sıra mahallesinde çok sayıda kedi besleyen bir vatandaşın talebi doğrultusunda "Kedi Apartmanı" üretimi de yapıldı.
Sadece 1 adet üretilen kedi apartmanı için talep gelmesi durumunda yenilerinin üretileceği açıklanırken Süleymanpaşa Belediyesi'nin sokak hayvanları yararına çalışmalarının devam edeceğinin altı çizildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleymanpaşa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title