Haberler

Keçiören'e İlk Kapalı Spor Kompleksi Yapılıyor

Keçiören Belediyesi, özellikle gençlerin daha fazla sporla ilgilenmesi, profesyonel sporcuların yetişmesi için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi, özellikle gençlerin daha fazla sporla ilgilenmesi, profesyonel sporcuların yetişmesi için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Keçiörenliler'in spor yapacağı nitelikli alanların artması için çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi, Ovacık Mahallesi'nde yapılacak 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu için kolları sıvadı. Projesi tamamlanan spor kompleksi konforu, donanımı ile parmak ısırtacak. İçerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, hamam, sauna, her branşa uygun antrenman sahası, masa tenisi, eskrim vb. spor dalları için özel alanlar ve dinlenme odaları olacak tesis, 10 bin metrekarelik alana inşa edilecek. Farklı mimarisiyle göz dolduracak kompleksin temelinin kısa sürede atılması bekleniyor.

Keçiören'e ilk kapalı spor kompleksini kazandırmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Hızla artan genç nüfusumuzun ihtiyaçlarına cevap vermek için Keçiören'e nitelikli alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Gençlerin kötü alışkanlıklar kazanmaması ve enerjilerini verimli kullanması için spor alanları yaparak, onları yeteneklerini açığa çıkarma doğrultusunda da teşvik ediyoruz. Ovacık Mahallemizde yapacağımız spor kompleksi için harfiyat çalışmasına başladık" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keçiören Ovacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title