Haberler

Keçiören'de Parklar Rengarenk Cnc Dubalar ile Çevriliyor

Keçiören’deki parkların etrafı duvarlar ve demir parmaklıklar ile değil şık ve estetik görünümlü CNC dubalar ile çevriliyor.

Keçiören'deki parkların etrafı duvarlar ve demir parmaklıklar ile değil şık ve estetik görünümlü CNC dubalar ile çevriliyor.

CNC dubalar, kent estetiğine yaptığı olumlu katkının yanı sıra park ve bahçelerin dışarıdan görülmesine imkan tanımasıyla da vatandaşların beğenisini kazanıyor. 12 çeşit renk verebilen LED ışıklandırmaya sahip CNC dubalar Keçiören gecelerini görsel bir şölene dönüştürüyor.

Dayanıklılığıyla dikkat çeken dubalar ayrıca yüzde 40'a varan oranda enerji tasarrufu sağlıyor. Keçiören'de hızla yayılan CNC dubalar ile çevrilen park ve yeşil alanlar arasında Botanik Parkı yürüyüş yolu, Subayevleri Ahmet Önder Parkı, Toygar İlköğretim karşısı Süleymaniye Parkı, Deniz Dünyası etrafı, Ali Özaydın Parkı, Fatih Terim Parkı, Eşref Bitlis Parkı, Bülent Ay Parkı, Hayati Tokgöz Parkı, Hasan Açıkgöz Parkı ve Aşağı Eğlence Yavuz Sultan Selim Parkı da bulunuyor.

İlçeye yapılan hizmetlerde kent estetiğini korumaya ve güzelleştirmeye öncelik verdiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Her kentin kendine özgü bir dokusu vardır. Keçiörenimizin de estetik ve şık bir görünümde olması için çalışıyoruz. Tesisleri, parkları ve yeşil alanları ile çok güzel bir Keçiören olsun istiyoruz. Bu durum ilçe belediye başkanlarına büyük ödevler yüklüyor. Keçiören Belediyesi olarak yatırım yaparken her türlü detayı göz önünde bulunduruyoruz" mesajını verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title