Haberler

Keçiören'de Lisanslı Sporcular Yetişiyor

Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Kulübü’nün Haziran ayında açtığı yaz kursları eğlenceli rekabetlere sahne oluyor.

Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Kulübü'nün Haziran ayında açtığı yaz kursları eğlenceli rekabetlere sahne oluyor.

Futbol, yüzme, tekvando, basketbol, voleybol ve paten olmak üzere 6 farklı branşta 7-15 yaş grubu için açılan kurslar arasında en çok ilgiyi ise futbol, yüzme ve tekvando görüyor. 5 binin üzerinde öğrencinin katıldığı kurs öncesi katılımcılara "Futbol Okulları Koordinasyon ve Sürat Testi" adında yetenek testi yapıldı. Yetenekleri tespit edilen çocuklara başarı belgesi verilerek sportif branşlara yatkınlıkları da ölçülmüş oldu.

TATLI REKABETLER YAŞANIYOR

Kurslara katılan çocuklar, kendi aralarında da yarışmalar düzenleyerek hem tatlı rekabetler yaşadılar hem de yeni dostluklar kurdu. Sporun centilmenlik ve disiplinle bir bütün olduğunun da anlatıldığı kurslar böylece çocuklara spor yapma alışkanlığının kazandırılmasına da vesile oluyor.

Okullar açılana kadar devam edecek kurslarda başarılı olan sporcular Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Kulübü'nün altyapısında lisanslı olarak devam etme şansı yakalayacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keçiören Bağlum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title