Haberler

Keçiören'de Kar Bir Başka Güzel

Türkiye’nin parlayan yıldızı Keçiören yoğun kar yağışının ardından beyaz bir örtüye bürünürken, kar sayesinde oluşan kartpostallık görüntüler görenleri büyüledi.

Türkiye'nin parlayan yıldızı Keçiören yoğun kar yağışının ardından beyaz bir örtüye bürünürken, kar sayesinde oluşan kartpostallık görüntüler görenleri büyüledi.

Parkları, yürüyüş parkurları, şelaleri ve tertemiz yollarıyla Ankara'nın incisi Keçiören, kar yağışının ardından tablo güzelliğindeki görüntülere kavuştu. Geçen yıl kara hasret kalan Ankara'da etkili olan yağış vatandaşları sevindirirken, aileler çocuklarıyla kartopu savaşı ve kardan adam yaparak keyifli dakikalar yaşadılar. Vatandaşlar ayrıca kar yağışı ile oluşan güzel manzaraları görüntülemek için bol bol fotoğraf çekti. Yoğun kar yağışı sabah saatlerine kadar sürerken, ağaçların kuru dallarını, evlerin çatılarını süsleyerek geceyi aydınlatan kar taneleri izleyenlere kış mevsiminin en güzel yanını bir kez daha hatırlattı.

Göreve geldiği günden bugüne yaptığı hizmetlerle Keçiören'i Ankara'nın parlayan yıldızı haline getiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, her mevsimin kendine özgü güzelliği olduğuna dikkat çekerek, "Kış aylarında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri aldık. Büyük bir özlemle beklediğimiz bereket timsali karın yağmasıyla seyir zevki yüksek bir Keçiören ortaya çıktı. Vatandaşlarımızın rahatlığı ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keçiören Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title