Haberler

Keçiören Belediyesi Eğitim Faaliyetlerini Yaygınlaştırıyor

Güncelleme:

Keçiören Belediyesi, eğitim faaliyetlerini yaygınlaştırarak her mahalleye hizmet götürmeye devam ediyor.

Tepebaşı mahallesinde daha önce kaymakamlık binası olarak kullanılan ve kaymakamlığın yeni binada hizmet vermesinin ardından atıl durumda kalan bina, Keçiören Belediyesi tarafından tadilata alındı. Tepebaşı ve çevresindeki mahallelere hizmet verecek üç katlı bina; içerisinde eğitim birimlerinin ve hanımlar lokalinin olduğu yeni bir görünüme kavuşuyor.

Zemin katta fitnes salonu, ikinci katta Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursu (KEÇMEK), üçüncü katta Keçiören Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) olacak binada çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İkinci katta bulunan KEÇMEK için toplam 7 sınıf, 1 öğretmenler odası ve 1 de hanımlar lokali hazırlanırken, üçüncü katta KEDEM faaliyetleri için aynı şekilde, 7 sınıf, 1 öğretmenler odası ve 1 de hanımlar lokali planlanıyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak çalışmaları yerinde inceleyerek; "Bina tadilatının tamamlanmasıyla Tepebaşı mahallesi spor ve eğitimin bir araya getirildiği sosyal bir merkeze sahip olacak" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tepebaşı Keçiören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title