Haberler

Keçiören Belediyesi Daha İyi Hizmet İçin Araç Filosunu Genişletti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 900 bin nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasında yer alan Keçiören’e daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 900 bin nüfusuyla Türkiye'nin en büyük ilçeleri arasında yer alan Keçiören'e daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirdi.

Hizmet kalitesini artırmayı ilke edinen Keçiören Belediyesi, araç filosuna eklediği 18 adet son model araç ile standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Araç filosuna son olarak 3 adet kasalı pikap transit, 1 adet asfalt silindiri, 2 adet JCB cisibi, 2 adet joistik greyder, 1 adet escauatör, 7 adet kırk ayak kamyon, 1 adet teker kamyon ve 1 adet ufak kamyon aracı eklendi.

Alınan araçları yerinde inceleyip bilgi alan Başkan Ak, yeni araçların bütün Keçiörenlilere hayırlı olmasını dileyerek, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar Keçiören'e daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendiriyoruz. Keçiören Belediyesi olarak değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Mevcut makine parkımıza dahil edilen iş makinelerimizin ve diğer hizmet araçlarımızın belediyemize ve Keçiörenli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Keçiören Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title