Haberler

Keçiören Belediyesi Cerablus'a "Kardeşlik Parkı" Kuruyor

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Cerablus’ta çocuk oyun parkı yaptıracaklarını, ayrıca Kurban Bayramı’nda Cerabluslulara bayram sevinci yaşatmak amacıyla yardım TIR’ı yollandığını kaydetti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Cerablus'ta çocuk oyun parkı yaptıracaklarını, ayrıca Kurban Bayramı'nda Cerabluslulara bayram sevinci yaşatmak amacıyla yardım TIR'ı yollandığını kaydetti.

Keçiören Belediyesi, Fırat Kalkanı Operasyonu ile DAEŞ terör örgütü unsurlarından temizlenen Cerablus'a ikinci bayram sevincini yaşatacak. Battaniye, giysi, temizlik malzemeleri, oyuncaklar ve bayramlık hediyelerin yanı sıra Cerablus'ta kurulacak çocuk oyun parkı malzemelerini de taşıyan yardım TIR'ı Keçiören Ovacık'tan dualarla yola çıktı. Cerablus halkını Kurban Bayramı'nda yalnız bırakmayan Keçiören Belediyesi, yardım TIR'ıyla birlikte 6 kişilik uzman heyet de göndererek, DAEŞ terör örgütünün kontrolü altında zor günler geçiren halka psikolojik destek sağlayacak. Cerablus'a gidecek olan heyet, kentte 10 gün boyunca kalarak bayramı Cerabluslular ile birlikte geçirecek.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, DAEŞ terör örgütü nedeniyle zor günler yaşayan Cerabluslulara Keçiören Belediyesi olarak kardeşlik elini uzatmak istediklerini belirterek, "Cerablus'a kuracağımız çocuk oyun parkı ve gönderdiğimiz yardım malzemeleri ile kardeşlerimizin yaralarını sarma sürecine bir nebze olsun katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Ülkemizin ve bütün İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı bayram tadında geçirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Mustafa Ak Cerablus Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title