Haberler

Keban Kaymakamı Arık'a Veda Yemeği Düzenlendi

İçişleri Bakanlığının Kaymakamlar Kararnamesiyle Ordu'nun Perşembe ilçesine atanan Keban Kaymakamı Ahmet Arık'a veda yemeği düzenlendi.

Arık, bir alabalık tesisindeki iftar yemeğinde, görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçeden hoş duygularla ayrıldığını söyledi.

Arık, "Nereye gidersek gidelim beni hemşehriniz bilin. Keban halkına her zaman kapımız sonuna kadar açıktır. 4 yıl boyunca Keban'da yaşamaktan onur duydum. Ben Keban'a ve halkına hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal edin" ifadesini kullandı.

Yemeğin ardından Keban Belediye Başkanı Hadi Turan, Arık'a "Keban İlçe Hemşehrilik Beratı" verdi. İlçedeki kurum ve kuruluşların temsilcileri de hizmetlerinden dolayı Arık'a teşekkür plaketi takdim etti.

Yemeğe, Baskil Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Ağın Kaymakamı Nedim Akmeşe, Arapgir Kaymakamı Ercan Turan, kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

Hadi Turan Perşembe Keban Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title