Haberler

Keban Belediyesinden, TOKİ Projesi

Güncelleme:

Keban Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar gelirliler için konut yaptıracak.

Keban Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) dar gelirliler için konut yaptıracağı bildirildi.

Belediye Başkanı Fethiye Atlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOKİ ile yürütmeyi planladıkları proje kapsamında, ön talep formu dağıtmaya başladıklarını söyledi.

Talep formunda sahip olmak istenilen evin büyüklüğü ve fiyat seçeneklerinin yer aldığını belirten Atlı, "Yapılması düşünülen konut projesi için ön talep başvuruları 15 Kasım tarihinde sona erecek. Yoğun bir talep var. İlk 2 günde 100 kişi başvuru yaptı. Şimdiye kadar gelen taleplerin yüzde 40'ı alt gelir grubu için düşünülen 85 metrekarelik 2 +1,  yüzde 60'ı ise 100-130 metrekarelik 3+1 sosyal konutlar için" dedi.

Atlı, başvuru ücretinin alt grupları için 4-6 bin lira, sosyal konutlar için ise 6-8 bin lira olarak belirlediklerini ifade ederek, peşinatın konut bedelinin yüzde 15'i kadar olacağını aktardı. - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Fethiye Atlı Keban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title