Haberler

Kdz. Ereğli'de Bisiklet Turu Etkinliği

Zonguldak'ın Kdz.Ereğli ilçesinde Bisikletliler Derneği ve Kdz.

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde Bisikletliler Derneği ve Kdz. Ereğli Yeşilay Temsilciliği işbirliği ile bisiklet turu etkinliği düzenlendi.

Kdz. Ereğli'de Bisikletliler Derneği ve Kdz. Ereğli Yeşilay Temsilciliği işbirliği Yeşilay Haftası dolayısıyla sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek amacıyla bisiklet turu etkinliği gerçekleştirildi.

Atatürk anıtına çelenk konması ile başlayan etkinlikte

Bozhane, Hastane Kavşağı, Cehennemağzı Mağaraları ve Ofis yolu güzergahında

bisiklet turu düzenlendi.

Türkiye genelinde, Ankara, Kayseri, Gaziantep, Ordu, Yalova, Kırklareli, Hatay, Antalya, İzmir, Kocaeli, Kdz Ereğli, Balıkesir, Aksaray, Samsun, Eskişehir ve Aydın'da gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili bilgiler veren Türkiye Yeşilay

Kdz.

Ereğli Temsilcisi Mustafa Gediksiz, 1-7 Mart 2013 tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli Bisikletliler Derneği işbirliği ile sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek amacıyla bisiklet turu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Bu sene eş zamanlı olarak genel merkez talimatıyla 19 ilde etkinlik düzenlendiğini kaydeden Gediksiz, bu iller arasında Kdz. Ereğli'nin de yer almasını kendilerini gururlandırdığını belirterek, " Kdz. Ereğli Bisikletliler Derneği işbirliği gerçekleştirdiğimiz etkinliğin amacı sağlıklı yaşama dikkat çekmektir. Etkinliğimiz genel merkezin talimatları doğrultusunda 19 ilde başlamıştır. Bu illerimiz arasında Kdz. Ereğli ilçesinin de yer alması bizim açımızdan gurur vericidir. Etkinlik kapsamında ilçemizde Bozhane, hastane kavşağı, Cehennemağzı mağaraları, aynı güzergahtan dönerek ofis yolu güzergahında bisiklet turu düzenleyeceğiz. Bu vesile ile etkinliğimize katılan Kdz. Ereğli Bisikletliler Derneğine çok teşekkür ederiz" dedi.

Kdz. Ereğli Bisikletliler Derneği Temsilcisi Emin Demirpolat ise dernek olarak böyle bir etkinliğe katıldıklarından dolayı memnunluk duyduklarını söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilay Haftası Zonguldak Bozhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title