Haberler

Kdz. Ereğli'de 134 Çocuk Sünnet Ettirildi

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 134 çocuğa Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından bisiklet ve futbol topu hediye edildi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 134 çocuğa Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından bisiklet ve futbol topu hediye edildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından 21. Geleneksel Sünnet Şöleni gerçekleştirildi. Aileleriyle birlikte ilk olarak şehir turu atan 134 çocuk daha sonra Amfi Tiyatro'da kendileri için düzenlenen etkinliğe katıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Müftü Metin Avcı'nın dua yaptırması ile başlayan etkinlikte konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 134 çocuğun sünnet ettirilmesinin gurur ve mutluluğunu aileler ile birlikte yaşadıklarını söyledi. Uysal konuşmasında, "Bu yıl 21.'sini gerçekleştirdiğimiz toplu sünnet şöleni kapsamında 134 çocuğumuzu sünnet ettirmenin gururunu yaşıyoruz. Şölenden çocuklarımız ilçemizdeki özel hastanelerde önceden belirlenen günlerde sünnet ettirilecek. Bu yöndeki tüm hazırlıkları tamamladık" dedi.

Sünnet olan çocuklara bisiklet ve futbol topu hediye eden Başkan Uysal daha sonra aileler ve çocukları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sünnet şölenine katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu da bazı çocuklara hediyeler verdi ve ailelerini tebrik etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi Türkiye'nin birçok noktasında gerçekleşen saldırılarda şehit düşen asker ve polisler için şölenin eğlence kısımlarını iptal etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Uysal Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title