Haberler

Kandil: Saldırılmadığı Sürece Eylemsizlik Kararı Aldık

Güncelleme:

KCK, "Türkiye içinden ve dışından gelen çağrıları da dikkate alarak, saldırı olmadığı müddetçe 'eylemsizlik' kararı aldık." dedi.

Son günlerde PKK'nın ateşkes ilan edeceği yönündeki iddialar sonrası KCK'dan açıklama geldi. KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye içinden ve dışından gelen çağrıları da dikkate alan hareketimiz, halkımıza ve gerilla güçlerine saldırılmadığı müddetçe gerilla güçlerimizin eylemsizlik konumuna çekme kararına varmıştır." denildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanlığı, "Savaşın şiddetlendiği, AKP'nin seçim ortamında seçim güvenliğini tehdit ettiğimiz yalanına sarıldığı ve başlattığı savaşın nedenlerini halktan gizlemeye çalıştığı bir ortamda, Türkiye içinden ve dışından gelen çağrıları da dikkate alan hareketimiz, halkımıza ve gerilla güçlerine saldırılmadığı müddetçe gerilla güçlerimizin eylemsizlik konumuna çekme kararına varmıştır. Gerilla güçlerimiz bu süreçte planlı eylemler yapmaktan uzak duracak, mevcut konumunu koruma dışında bir hareketlilik içinde olmayacak, eşit ve adil bir seçimin yapılmasını engelleyecek veya sakatlayacak hiçbir girişimde bulunmayacaktır." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kandil Dağı Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (256)

türk=kürtMobil-ANDROID:

sonuna kadar operasyonları destekliyorum.. 1 tane bile kalmayana.kadar devam ermeni soylarina rahat yok..

79
12
yanıtYanıtla
gölgeMobil-ANDROID:

lan sen kimsinde TSK karşı ateş kes ilan ediyorsun sonunuz bitesiye kadar devam

82
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

bunlara aman vermeyin sakın çözüm süreci ile yeterince ekmeklerine bal sürdüler. askerimizin polisimizin Allah yardımcısı olsıun

78
6
yanıtYanıtla
malatyalı:

karşımızda devletmi var barış olsun ateş kes olsun operasyonlara devam bu güne dek öldürülen pkklılar sadece bir polisin canına karşılıktı daha 129 şehit asker ve polis var

77
6
yanıtYanıtla
KIRŞEHİR:

NOLDUDA HAYINLERIN BITARAFIMI TUTUŞTU

70
6
yanıtYanıtla
Antepli:

Tumunuzun cani ceheneme iblisler

63
11
yanıtYanıtla
evren:

BU ZAMANDA KIM ATESKES DIYORSA HAIN ODUR . . . BU IS BITENE KADAR DEVAM EDILECEK . . . BU IS BITECEK . . ISIN UCU NEREYE GIDERSE GITSIN BU KADAR SEHIDIN KANI YERDE KALMAYACAK . .

68
5
yanıtYanıtla
Dogruya Dogru:

Biz turkiye cumhuriyeti halki olarak ates kes felan tanimiyoruz ya Öleceksiniz ya Öleceksiniz baska caresi yok bunun

60
9
yanıtYanıtla
lgsudj:

Anlaşılan yollar da mayın bitti mayın döşemek için vakit istiyorlar

60
8
yanıtYanıtla
Apoyu ziken:

Kis geldi, biraz zaman kazanalim, toparlanalim in Türkcesi

42
25
yanıtYanıtla
Tüm 256 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title