Haberler

Kcetaş'tan Yaz Kursu

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.her yıl olduğu gibi bu yıl da personel çocuklarına yönelik yaz kursu düzenledi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.

her yıl olduğu gibi bu yıl da personel çocuklarına yönelik yaz kursu düzenledi. KCETAŞ'ın futbol ve yüzme branşlarında düzenlediği yaz kurslarına 116 kursiyer katıldı.

Yaz tatilinin gelmesiyle birlikte personel çocuklarının boş vakitlerini en güzel şekilde değerlendirmeleri için bir kurs düzenlediklerini söyleyen KCETAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci şunları söyledi: "Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda yaz kurslarımızı 2 branşta açtık. Yüzme branşında 73 kursiyerimiz Mehmet Koltuk ve Gökhan Mollaoğlu hocalarımız nezaretinde, futbolda

43 çocuğumuz ise Dündar Güngör hocamızın gözetiminde çalışmalarını sürdürmektedirler. Amacımız personel çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlayarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bu şekilde çocuklarımızın yeteneklerini de keşfediyoruz. Aynı zamanda futbol ve yüzme branşlarının altyapısına yetenekli sporcularımızı kazandırmaktayız.

Yüzme branşında çok yetenekli çocuklarımızın olduğunu gördük ve yüzme takımı oluşturduk. Kayseri 1.liği, 2,liği gibi

50 ye yakın derece elde ettik." dedi.

Yüzme öğretmeni Mehmet Koltuk ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kayserimizin nezih kurumlarından olan KCETAŞ'ın personel çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği bu tür sportif etkinlikler gerçekten çok güzel. Havuzumuz Türkiye'deki 3 önemli havuzdan birisi. Tam olimpik bir havuz olup Sağlık Bakanlığı tarafından sürekli tahlilleri yapılarak kontrol edilmekte ve

temizliği yapılmaktadır. Sağlık açısından oldukça hijyendir. Velilerimizin bu konuda endişe etmelerine gerek yoktur."dedi. Futbol antrenörü Dündar Güngör ise çocukların vakitlerini boşa geçirmemeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için herhangi bir spor dalına aileleri tarafından yönlendirilmeleri gerektiğini söyledi.

Yüzme branşındaki kursiyerler çalışmalarını Kadir Has Spor Kompleksinin bulunduğu olimpik yüzme havuzunda sürdürürken, futbol branşındaki kursiyerler Elektrikspor halı sahasında çalışmalarını sürdürüyorlar.

(SK)

20.06.2012 14: 19: 09

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title