Haberler

Kcetaş'tan Emekli Müdürlere Vefa

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.(KCETAŞ) Genel Müdürü Dr.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. (KCETAŞ) Genel Müdürü Dr. Hidayet Atasoy, güzel bir vefa örneği göstererek şirketin eski genel müdür ve emekliye ayrılan müdürleri onuruna yemek verdi. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı yemekte konuşan Dr. Hidayet Atasoy, "Sizlerle birlikte olmaktan büyük onur duyuyoruz. Sizler bizim başımızın tacısınız. Sizler bu kurumdan ayrılmakla bağlarınızı koparmıyoruz. Kapımız sizlere her zaman açıktır" dedi.

Kayseri ve

Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Dr. Hidayet Atasoy şirketin eski genel müdürü ve emekli müdürleri ile yemekte bir araya geldi. Yemeğe, KCETAŞ Genel Müdürü Dr. Hidayet Atasoy, genel müdür yardımcıları, müdürler ile şirketin eski genel müdürü Şadi Büyükkeçeci ve emekli olan müdürler katıldılar. Yemeğin ardından duygusal bir konuşma yapan KCETAŞ Genel Müdürü Dr. Hidayet Atasoy "Sizler şirketimizde uzun yıllar çalışarak önemli hizmetler gerçekleştirdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Şirketimizin bugün Türkiye'deki saygın elektrik dağıtım şirketlerinden biri

olmasında yönetim kurulumuzun ve siz değerli yöneticilerimizin büyük gayretleri oldu. Belki bilmeden birbirimizi incittiğimiz, üzdüğümüz anlarda olmuştur. Ama bunlar hep görevlerimizin daha iyi yapılması, şirketimizin bir adım daha ileri gitmesi için yapılmıştır. Buradan emekli olmakla şirketimizle bağlarınızı asla koparmıyoruz. Bir şirket kökleriyle bir bütündür. Sizlerde bu şirketin saygın, değerli yöneticilerisiniz ve güzel hizmetlere imza attınız. O yüzden hiç çekinmeden, her zaman şirketimize gelebilir, bizlerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Sizleri şirketimizde ağırlamaktan onur duyacağız. Ben başta Şadi bey olmak üzere siz değerli müdür arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, yönetim kurulum ve şahsım adına şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki yaşantınızda sizlere ve ailelerinize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Dr. Hidayet Atasoy'dan sonra söz alan KCETAŞ eski genel müdürü Şadi Büyükkeçeci ise Dr. Atasoy'a onurlarına verdiği yemekten dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

"Bu akşam hep birlikte güzel bir mutluluğu paylaşıyoruz. Hidayet Bey'in öncülüğünde bir araya gelmek, değerli müdürlerimizle ve emekli olan müdür arkadaşlarımızla birlikte olmak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane derler ya. Buradaki yemek bir vesile unsuru oldu. Birbirimizi görme, sohbet etme ve dostluklarımızı pekiştirmeye vesile oldu. Ne mutlu bizlere ki 10 yıl süreyle görev yaptığımız şirketimizde adımıza ve şirketimize leke getirecek hiçbir olumsuzluğun içerisinde olmadık. Taner Bey'den aldığımız görevi bir adım daha ileri taşıyarak çok değerli dostum Hidayet beye teslim ettik. İçimiz ve gönlümüz rahat. Ben huzurlarınızda bu yemeği organize ettiği ve bizleri bir araya getirdiği için Hidayet Bey'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Emekli olan arkadaşlarıma bundan sonraki yaşantılarında huzur ve saadetler, çalışmakta olan müdür arkadaşlarıma da görevlerinde kolaylıklar diliyorum."

Yapılan konuşmaların ardından KCETAŞ Genel Müdürü Dr. Hidayet Atasoy, şirket eski genel müdürü Şadi Büyükkeçeci'ye, şirketin genel müdür yardımcıları Salih Hisarcıklıo ve Bekir Çataloluk da emekliye ayrılan müdürler Bekir Öcal, Abdi Payza ve İsmail Kurşuncu'ya birer plaket verdiler. Yemek çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title