Haberler

Kcetaş'ın Yeni Müdürü Hidayet Atasoy Oldu

Kayseri ve Civarı Elektrik şirketinin yeni müdürü Hidayet Atasoy oldu.

Kayseri ve Civarı Elektrik şirketinin yeni müdürü Hidayet Atasoy oldu.

Kayseri ve Civarı Elektrik şirketi Müdürü Şadi Büyükkeçeci'nin istifa etmesinin ardından müdürlük görevine Hidayet Atasoy getirildi. Devir teslim törenine katılan Kayseri Büyükşhir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki, "Hepinizin de bildiği gibi elektrik şirketinin yaklaşık 100 yıla yakın bir tarihi var. Kayserililer önce üretmeye başlamış sonra da yetki alarak dağıtmaya başlamış. Bu şirkette rahmetlik olan birçok insanın emeği var. Büyük kazanımlarımız var. Son dönemde de yeniden imtiyaz hakkı aldığımız gibi aynı zamanda belki Kayseri Büyükşehir Belediyesi için daha doğrusu Kayseri için en önemli olan olay gerçekleşti. Özelleştirmedeki yüzde 20'lik satışlar ve bu yüzde 20'lik satıştan da biz Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli payı aldığımız için şu anda yüzde 51'lere gelmiş durumdayız. Bu şirketin söz hakkı Kayseri'de. Zaten en son bugünkü gelen haberde yüzde 20'lik satışın Sayın Başbakan'ın imzasından çıktı şekilde öğrendik. Bundan sonraki zamanda resmi işlemler, prosüdür yürüyecek ve artık bir pürüz kalmadı." diye konuştu.

Özhaseki KCETAŞ'taki yönetim değişikliği ile ilgili olarak, "Makamlarda şahıslar geçicidir. Mühim olan orada isim bırakabilmek ve güzel işler yapabilmektir. Biz elimizden geldiği kadarıyla güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Şirketteki görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Şirketimizde bugün bir devir teslim töreni var. Yıllardır bu şirkete emek veren Şadi Bey emekli olmayı, başka planlarının olduğunu söyleyerek şirketten emekli olmak istediğini söyledi. Bizde 'hayırlı olsun' dedik. Verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Yeni göreve de Hidayet Atasoy getirildi. Hidayet Bey sağ olsun elektrik şirketinde görev yapmayı kabul etti. Bugünden itibaren Hidayet Atasoy bu görevi sürdürecek. Yönetimimiz de zaten bu işi oy birliği ile kabul etti. Allah utandırmasın. Önemli olan milletimize hizmettir. Ben en iyi şekilde sürdüreceklerine inanıyorum. Şirket içerisinde zaten uyumlu bir yapı vardı. Ben bu yapıyı sürdüreceğine inanıyorum." şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title