Haberler

Kbü Öğrenci Konseyinden Başkan Aksoy'a Ziyaret

Karabük Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Semih Davşen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Semih Davşen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Beraberinde Yönetim Kurulu üyesi Furkan Çakmak ile birlikte Başkan Aksoy'u ziyaret eden Semih Davşen, öğrencilerin yaşadıkları ulaşım, konut gibi zorlukları aktarırken, Safranbolu Belediyesinin eğitime ve öğrenciye verdiği destekleri bildiklerini ve öğrenci gözü ile bakıldığında çok büyük çalışmaların yapıldığını gördüklerini söyledi.

Davşen "Öğrenci konseyinin yapacağı çalışmalarda da Safranbolu Belediye Başkanımızın desteklerinin devam edeceğini biliyoruz. Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Başkan Aksoy ise "Belediye olarak eğitime katkı vermeyi kendimize görev edindik. Alınan başarılarda payımızın olması bizleri oldukça mutlu ediyor. Eğitime katkı noktasında başta SAKEM bünyesinde Bilgi Evini kurduk. Burada çocuklarımız dershane düzeyinde eğitim alabiliyorlar. Bu çocuklarımız pek çok dalda en iyiler arasına girebiliyor,bu benim için ayrı bir mutluluk. Yine Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile çeşitli sosyal etkinliklerde de birlikte hareket ediyoruz" dedi.

Başkan Aksoy, ayrıca eğitime çok önem verdiklerini, öğrencilerin sorunları ile de yakından ilgilendiklerini ve bu tür sorunların yapılacak olan yeni çalışmalar ile çok yakında çözüleceği inancında olduğunu da dile getirdi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Aksoy Safranbolu Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title