Haberler

Kazım Koyuncu'nun Babası Cavit Koyuncu Kanserden Öldü

Güncelleme:

Karadenizli merhum sanatçı Kazım Koyuncu'nun babası 85 yaşındaki Cavit Koyuncu, Artvin'de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kazım Koyuncu da kanserden hayatını yitirmişti.

Karadenizli merhum sanatçı Kazım Koyuncu'nun babası 85 yaşındaki Cavit Koyuncu, Artvin'in Hopa İlçesi'nde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

BİR SÜREDİR HOPA DEVLET HASTANESİ'NDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

Kanser hastalığı nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kazımı Koyuncu'nun babası Cavit Koyuncu da aynı hastalık nedeniyle bir süredir Hopa Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Bu sabah hayatını kaybeden 6 çocuk babası Cavit Koyuncu, yarın Sugören Köyü'nde öğle namazı sonrasında toprağa verilecek.

DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ, CAVİT KOYUNCU'NUN VEFATI NEDENİYLE TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, sanatçı Kazım Koyuncu ve Niyazi Koyuncu'nun babası Cavit Koyuncu'nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

HDP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Demirtaş ve Yüksekdağ, Cavit Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.

Mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Çok sevgili Cavit Koyuncu'yu kaybetmemizden dolayı duyduğumuz acı vesilesi ile 2005 yılında yitirdiğimiz Kazım Koyuncu'yu da yeniden sevgi ve saygı ile anıyoruz.
Cavit Koyuncu'ya Allah'tan rahmet, ailesine, dostlarına ve halklarımıza başsağlığı diliyoruz."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kazım Koyuncu Artvin Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

DEMİRTAŞ BU ÜLKENİN SGORTASDIR:

HDP OLMASA BU ÜLKE BİR DAKKA ORTADA KALMAZ. . . İYİ Kİ BU GÜZEL İDEALİST FEDAKAR CEFAKAR VATAN EVLATLARI VAR. . .

13
26
yanıtYanıtla
T.C.:

HDP İLE AYNI KAFADALARDI YANİ İKİ TARAFATTÜRK DÜŞMANI ARAŞTIRIN.

yanıt4
yanıt7
gerçekler:

dünyada nerde din var ahlaksızlık tavana vurdu hangi din hangi yere iyilik getirmiş bir tane örnek varmı

20
10
yanıtYanıtla
HDP GERÇEĞİ:

KAZIM KOYUNCU HDP NİN SAVUNDUĞU İNSANLIK PROJESİNİ TÜRKÜLERİNE YANSITIYORDU. . . YAZIK BU ÜLKEDE HER ZAMAN GERÇEK VATANSEVERLER HAİN YAFTASI YİYECEK. . . GERÇEK HAİNLER İSE VATANSEVERİM DİYE ARAMIZDA GEZECEK MAKAM MEVKİ SAHİBİ OLACAK. . DEVLET GÜCÜNÜ ARKASINA ALIP HER TÜRLÜ KİRLİ AHLAKSIZ İŞİNİ ORDAN GÖRECEK. . SONRADA DİYORUZ BU ÜLKE NE ADAM OLMAZ? İĞNEYİ KENDİNİZE BATIRIN. . . . __

12
12
yanıtYanıtla
.:

teröristin cenazesine gidiyor ne farkı var hdp nin ha pkk ha hdp ??? buna cevap ver gerçek degiil mi bu ???

yanıt4
yanıt6
ali:

türküm ama rizelileri hiç sevmem öalum insanda ordan çıkma akpyide sevmen akp den nefret ediyorum

15
7
yanıtYanıtla
Aga:

Alah rahmet eylesin güzel ve aydin cocugun babasi mekanin cenet olsun

18
3
yanıtYanıtla
HDP GERÇEĞİ:

KAZIM KOYUNCU HDP NİN SAVUNDUĞU İNSANLIK PROJESİNİ TÜRKÜLERİNE YANSITIYORDU. . . YAZIK BU ÜLKEDE HER ZAMAN GERÇEK VATANSEVERLER HAİN YAFTASI YİYECEK. . . GERÇEK HAİNLER İSE VATANSEVERİM DİYE ARAMIZDA GEZECEK MAKAM MEVKİ SAHİBİ OLACAK. . DEVLET GÜCÜNÜ ARKASINA ALIP HER TÜRLÜ KİRLİ AHLAKSIZ İŞİNİ ORDAN GÖRECEK. . SONRADA DİYORUZ BU ÜLKE NE ADAM OLMAZ? İĞNEYİ KENDİNİZE BATIRIN. . . .

15
6
yanıtYanıtla
MODACI:

adamin sapkasini hic begenmedim, yamuk duruyor, ayricacok raki icmis bir hali var, . lütfen dikkatle incelerseniz görürsünüz. ayrica rahmet dilenecek hayirli bir is yaptimi ki. , bana ondan haber verin. saygilar.

9
9
yanıtYanıtla
...:

dini sermaye yapanlar dini adeta işyeri yapanlar din siizin elinizde sanki bomba gibi

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title