Haberler

Kazdağları'ndaki Saklı Cennet

Güncelleme:

Kazdağları'nın Kuzey yamaçlarında Serhat Köyü ile Narlı Köyü arasında yürüyüş yapan doğaseverler, gizli bir cennete ulaştı.

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi, Kazdağları'nın Kuzey yamaçlarında Serhat Köyü ile Narlı Köyü arasında yürüyüş yapan doğaseverler, gizli bir cennete ulaştı. Kelebek Şelalesi görenleri cezbetti.

Bin pınarlı dağ olarak bilinen, mitolojide dünyanın ilk güzellik yarışmasına evsahipliği yapan Kazdağları'nda, zorlu doğa yürüyüşünden sonra ulaşılan Kelebek Şelalesi, doğaseverleri kendine hayran bıraktı. Bayramiç İlçesi, Serhat Köyü'nden 1.5 saat süren araç yolculuğu ve sonrasında da 3 saat süren yürüyüş ardından ulaşılan Kelebek Şelalesi, suyunun bolluğu ve şelalenin altında oluşan doğal havuzları ve yanı başındaki doğal seyir alanları ile adeta bir cenneti andırıyor. Doğa yürüyüşü yapan grup, keşfettikleri 30 metrelik yükseklikten dökülen Kelebek Şelalesi'nin altındaki doğal havuzun serin sulara bıraktılar.

Doğa yürüyüşü grubunda yer alan Alev Çetin, "Daha önce duyduğumuz basında çıkan Kazdağları'nın gizli cennetine hayran kalmıştık. Kazdağları'na gönül veren doğaseverler olarak Serhat bölgesindeki dağları gezmek istedik. Bin 400 metreye ulaştığımızda bir deredeki suyun bolluğunu takip ederek bu şelaleye ulaştık. Biz belki yöre halkı tarafından bilinen fakat ulaşımı çok zor olan bu doğa cenneti bizi kendine hayran bıraktı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Bayramiç Narlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title