Haberler

Kazayla Kendini Vurdu, Ambulans Arızalı Olunca Öldü

Güncelleme:

Samsun'da kazayla kendini vuran Ayhan Küçük, yaralı kaldırıldığı hastaneden başka bir hastaneye nakili, ambulans arızalı olduğu için yapılamayınca öldü.

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde kazayla kendini vuran 43 yaşındaki Ayhan Küçük, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Küçük, ambulansla Salıpazarı Devlet Hastanesi'nden Çarşamba İlçesi Devlet Hastanesi'ne sevk edilmek istendi. Ancak ambulansın arızalı olması nedeniyle sevki yapılamadı. Çarşamba İlçesi'nden ambulans talep edildi. Yaklaşık 20 kilometrelik mesafeden ambulans gelene kadar yaralı yaşamını yitirdi.

RASTGELE ATEŞ AÇMAK İSTEDİ

Samsun'un Salıpazarı İlçesi Kalfalı Mahallesi'nde geçen gün meydana gelen olayda arıcılıkla uğraşan Ayhan Küçük, arı kuşu diye tabir edilen kuşları kovalamak için tüfekle havaya rastgele ateş etmek istediği sırada kazayla kendini yaraladı.

ÇARŞAMBA'YA SEVK EDİLECEKTİ

Çevredekiler tarafından özel bir otomobille Salıpazarı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayhan Küçük, burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun ağır olması nedeniyle yaklaşık 20 kilometre mesafedeki Çarşamba İlçe Devlet Hastanesi'ne sevk edilmek istendi.

ARIZALI AMBULANS CAN ALDI

Ancak Salıpazarı Devlet Hastanesi ambulansının arızalı olması nedeniyle Çarşamba'dan ambulans talep edildi. Fakat ambulans gelene kadar Ayhan Küçük öldü.

YAKINLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Ayhan Küçük'ün yakınları olaya tepki gösterdi. Kalfalı Mahallesi Muhtarı Hasan Gündoğdu, ilçede sadece bir ambulansın olduğunu ve onun da olay gecesi arızalı olduğunu belirtti.

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Samsun Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Salıpazarı İlçesi'ndeki ambulansın arızalı olduğunu beliterek şöyle konuştu:

"Konuyla ilgili bir idari soruşturma başlatıldı. Olayın anlaşılması, açığa çıkarılması, varsa ihmali olanların belirlenmesi ilgili yasal işlem yapılması için idari soruşturma başlatıldı. Olayın bir de adli safhası var. Ambulans şoförü arıza yaptığını söylemiş. Tabi bunlar hep teknik konular. Arızanın boyutu nedir, o anda mı yaptı, yoksa daha önceden mi arızalıydı. Arızası giderilebilir miydi, tüm bunlar bilirkişi raporlarının ardından ortaya çıkacaktır. İhmali olanlar kesinlikle ortaya çıkarılacaktır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Necmi Kurt Samsun 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title