Haberler

Kazayı Gören Doktor, Hemşire, Polis Yardıma Koştu

Güncelleme:

Kaza saat 08: 00 sıralarında TEM bağlantı yolu Bayrampaşa mevkiinde meydana geldi. 60 yaşındaki Kani Kozlu motosikletiyle Aksaray istikametine gidiyordu. Bayrampaşa katılıma geldiği sırada, aynı yönde ilerleyen otomobile sol yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosikleti devrilen Kozlu hafif şekilde yaralandı. Olay yerinden geçerken kazayı fark eden, Van'da görevli doktor Umut Acar hemen yardıma koştu. Bu sırada kazanın sabah iş saatine denk gelmesi üzerine işine giden sivil bir polis, hemşire ve motosiklet sürücüleri de Kozlu'nun yardıma koştu.

Olay yerine hemen 112 sağlık ekipleri çağrıldı. Ambulansın gelmesi beklenirken doktor, sivil polis ve yoldan geçen motosiklet sürücüleri Kozlu'ya yardım etti.

HAKKINI HELAL ET OĞLUM

Kazaya karışan otomobilin sürücüsü Kani Kozlu'nun yüzüne güneş gelmesini eliyle perde yaparak engelledi.

Yaşadığı trafik kazası sonucu üzgün olduğu görülen araç sürücüsü, "İlk başta ben E-5'e çıktığım sırada sol tarafındaki dikiz aynasından yapıştı arabaya. Sağa çekip kurtarmaya çalıştım fakat bende sağ şeritte olduğum için refüje vurma durumum vardı. Kurtaramadım polis arkadaş da görmüş" dedi. Motosiklet sürücüsü Kozlu olay yerine gelen ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç sürücüsü ambulansın peşinden hastaneye gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa Aksaray Kozlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title