Haberler

Kazanmaktan Başka Çaremiz Yok"

Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Süleyman Koç, Spor Toto Süper Lig'de 2 Nisan Pazar günü sahalarında Trabzonspor ile oynayacakları maçta, Trabzonspor'dan daha iyi mücadele etmek zorunda olduklarını söyledi.

Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Süleyman Koç, Spor Toto Süper Lig'de 2 Nisan Pazar günü sahalarında Trabzonspor ile oynayacakları maçta, Trabzonspor'dan daha iyi mücadele etmek zorunda olduklarını söyledi.

Süleyman Koç, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakatlıktan kurtularak oynama fırsatı bulduğu için sevindiğini ancak takımın puan sıralamasındaki yeri nedeniyle üzgün olduğunu belirtti.

Artık konuşacak durumda olmadıklarını dile getiren Koç, "Trabzonspor maçını kazanmaktan başka çaremiz yok." dedi.

Süleyman Koç, Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurgulayarak, "Günden güne daha iyiye gidiyorum, düzeliyorum. Bu haftaki idmanları da en iyi şekilde geçirmeye çalışıyorum. Trabzonspor maçında tam olarak hazır olacağımıza inanıyorum. Taraftarımızı kırdığımızı biliyoruz. Maç kazandıkça taraftarımızı da yeniden kazanacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Trabzonspor maçı hazırlıkları

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada taktik çalışma yaptı.

İdmana milli takımlarında bulunan Ali Faez, Dhurgham İsmail, Yakoubi ve Diallo katılmadı. Recep Niyaz, Özgür Çek ve Tuszynski ise salonda fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Kaynak: AA / Spor

Süleyman Koç Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title