Haberler

Kazanlı Sanayiciler Toplantıda Bir Araya Geldi

Kazanlı sanayiciler toplantıda bir araya geldi Kazanlı sanayiciler, bir araya gelerek Türkiye'nin 2023 hedefleri noktasında ne kadar hazır olduklarını tartıştı.

Kazanlı sanayiciler toplantıda bir araya geldi Kazanlı sanayiciler, bir araya gelerek Türkiye'nin 2023 hedefleri noktasında ne kadar hazır olduklarını tartıştı. Kazan Sanayici ve İş adamlar Derneği tarafından Belediye Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kazan-SİAD Başkanı Erkan Tabak ile ilçede faaliyet gösteren çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı.Tabak, sinevizyon eşliğinde Kazan'daki sanayicilerin kanalizasyon, su, elektrik kesintileri, yol, arıtma ve doğalgaz gibi temel sorunlarını dile getirdi.Sırayla söz alan sanayici ve iş adamları da ağırlıklı olarak altyapı sorunlarından söz ederek, "Bizler üreten, istihdama katkı sağlayan ve bu uğurda ticaret yaparak risk alan insanlar olarak Türkiye'nin 2023 vizyonunun konuşulduğu bu günlerde hala bu sorunları konuşmak istemiyoruz" dedi.Sanayici ve iş adamları, Kazan Belediyesinin kendilerine zaten yardımcı olduğunu ancak yetersiz kaldığı durumlarda Büyükşehir Belediyesinden daha fazla katkı sağlamasını beklediklerini de söyledi.Belediye Başkanı Lokman Ertürk de sanayicilere seslenerek, "Türkiye bugün 2023 hedeflerinden bahseder hale geldiyse sizlerin sayesinde geldi. Kazan büyüyüp geliştiyse ve bugünlere geldiyse sizlerin sayesinde oldu. Sizler paranızı bankaya yatırıp faizinin keyfini sürmek yerine gittiniz fabrika kurdunuz. İşçiyle uğraştınız, onun sigortasıyla sıkıntısıyla uğraştınız, üretimle uğraştınız. Ama en nihayetinde ülkenin kalkınmasına katkı sağladınız" diye konuştu.Ertürk, bir sonraki toplantının sorunların muhatabı olan kurum temsilcilerinin de katılımıyla yapılmasını önerdi. ..

Kaynak: AA / Güncel

Lokman Ertürk Türkiye Kazanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title