Haberler

Kazanlı Öğrenciler 49 Yıl Sonra Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

Kazan’ın en eski lisesi olan, şimdiki adıyla Kazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 49 yıl sonra ilk kez mezuniyet heyecanı yaşadı.

Kazan'ın en eski lisesi olan, şimdiki adıyla Kazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 49 yıl sonra ilk kez mezuniyet heyecanı yaşadı.

Okul bahçesini dolduran öğrenciler, velileri ve geçmiş yıllarda okuldan mezun olanlar, 49 yıl sonra yapılan ilk pilav günü ve mezuniyet töreninin heyecanını hep birlikte eğlenerek yaşadılar. Öğrenci ve öğretmenler bir yılın yorgunluğunu halaylar çekip, oyun havası oynayarak üzerlerinden attılar. Dönem birincilerinden Bilal Furkan Alıcı'nın mezun öğrenciler adına yaptığı konuşmanın ardından coşkulu alkışlarla alana giren öğrenciler, okulun bayrak ve flamasını gelecek yıl mezun olacak öğrencilere teslim etti. Mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından diplomalarını alan öğrenciler, hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini yaşadı.

Diploma töreninne katılan İlçe Mili Eğitim Müdürü Serhat Oğuz, 13 yıl görev yaptığı okulda pilav günü ve mezuniyet töreninin düzenlenmesinin her yıl gündeme geldiğini ancak çeşitli sebeplerden bunun gerçekleşemediğini belirterek, "Uzun yıllar görev yaptığım Kazan'ın en eski ve köklü okulunun düzenlediği bu etkinlikte bulunmak benim için ayrı bir önem ifade ediyor. Mezun olan bütün öğrencilerimize bundan sonraski yaşamılarında başarılar diliyorum" dedi.

Kazan'ın en köklü okulunda görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Mehmet Özhan ise öğrencilere seslenerek, "Okul günleriniz bundan sonra artık sizin için birer okul anısı haline geldi. Biz sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. Sizlerin de bundan sonraki yaşamında vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine hizmet eden bireyler olarak yaşamınıza devam edeceğinize inancım tamdır. Hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kazan Lisesi Mezunları Derneği (KALİMDER) ve Kazan esnafının katkı ve sponsorluğunda panayır havasında gerçekleşen programda misafirlere etli pilav ikram edildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title