Haberler

    Kazanan Beşiktaş Olur"

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Denys Boyko'nun takımdan ayrılmak istemediğini belirtirken, "Zaten şu ana kadar bizim 'düşünelim' diyebileceğimiz bir teklif de gelmedi" ifadesini kullandı.

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Denys Boyko'nun takımdan ayrılmak istemediğini belirtirken, "Zaten şu ana kadar bizim 'düşünelim' diyebileceğimiz bir teklif de gelmedi" ifadesini kullandı. Orman, "Gelecek sezon Tolga, Boyko ve yeni transferimiz Fabricio çok büyük bir rekabete girecek. En iyi olan kaleye geçecek. Burada kazanan da Beşiktaş olacak" dedi.

    SATMADAN ALAMAYIZ

    Sabah Gazetesinin haberine göre; Futbol takımına geçen sezon 55 milyon Euro harcadıklarını ve bu rakamı daha aşağılara çekmeye çalıştıklarını dile getiren Orman, "UEFA'nın sıkı denetimi altındayız. Oyuncu satmadan bonservis bedeli ödeyerek transfer yapamıyoruz. Aslında Finansal Fair Play kuralları bizim için fırsat oldu. Artık transferde daha araştırmacıyız" diye konuştu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title