Haberler

Kazan Sadaka Kutusunu Çalan Hırsızlar Yakalandı

Sadaka kutusunu çalan hırsızlar yakalandı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Kahramankazan ilçesinde sadaka kutusunu çalan hırsızlar, güvenlik kamerası görüntüsü ile yakalandı. Evlerinden alınan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Müşteri kılığında dükkana giren 3 kişiden ikisi dükkan sahiplerini oyalarken, diğeri ise tezgah üzerinde bulunan sadaka kutusunu montunun altına alıp, kayıplara karıştı. Peşinden diğer iki arkadaşı ise hiçbir şey olmamış gibi dükkandan ayrıldı. Bir diğer hırsızlık olayı ise, yine bir telefon bayisinden hafıza kartı çalınması oldu. Müşteri kılığında dükkana giren hırsız, gözüne kestirdiği hafıza kartını alarak ayrıldığı görülüyor. Kazan Emniyeti, güvenlik kameralarına yansıyan her iki hırsızlığı da gerçekleştirenin aynı kişi olduğunu tespit etti. 3 kişi, dün gece evlerinden alınarak adliyeye sevk edildiler.

BİZİM İLGİMİZ YOK, GÖRMEDİK

Sadaka kutusunu çalan 22 yaşındaki Enver B. mahkemede verdiği ifadede, ihtiyacı olduğu için çaldığını söyledi. Arkadaş oldukları öğrenilen diğer iki kişi Metin K. ve Ferit S. ise ifadelerinde, Enver B. ile kapıda selamlaşıp telefon tamiri için dükkana girdiklerini belirttiler. Zanlılar, arkalarından gelen Enver B.'yi ise daha sonra görmediklerini ve hırsızlıkla ilgilerinin olmadığını iddia ettiler. Duruşmanın ardından hakim, Enver B.'yi tutuklu, diğer iki arkadaşın ise tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Enver B. Sincan Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan sadaka kutusundan bulunan paranın tahmini 55 TL, hafıza kartının piyasa değerinin ise 45 TL olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title