Haberler

Kazan Kamyondan Dökülen Mıcır Kaza Yaptırdı 2 Yaralı

Ankara'nın Kazan ilçesinde özel bir firmaya ait taş ocağında çalışan kamyonun kasasından dökülen mıcır, yağan yağmurla birlikte kayganlaşan yolda otomobile kaza yaptırdı.

Ankara'nın Kazan ilçesinde özel bir firmaya ait taş ocağında çalışan kamyonun kasasından dökülen mıcır, yağan yağmurla birlikte kayganlaşan yolda otomobile kaza yaptırdı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yoldan çıkıp köprüden uçtu. Kazada, otomobil sürücüsünün ayağı kırılırken, yanında bulunan yeğeni ise ağır yaralandı.

Kaza, sürekli kazaların olduğu Kazan'ın Soğulcak mahallesinde meydana geldi. İlçede özel bir firmaya ait taş ocağından çıkartılan mıcırları taşıyan kamyonun kasasında döküldüğü iddia edilen mıcır, yağmurun da etkisiyle kayganlaşan zeminde bir otomobilin kaza yapmasına neden oldu. Ankara'nın Çamlıdere ilçesinden Kazan'a gelen Ahmet Ünsal'ın kullandığı 06 HA 6423 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp, demir korkulukları olmayan 2 metre yüksekliğindeki köprüden yere çakılarak ters döndü.

Kazayı gören araç sürücüler, durumu 112 Acil Servis'e haber verdi. Gelen sağlık ekipleri, ayağı kırılan otomobil sürücüsü Ahmet Ünsal'ı araçtan çıkartırken, yanında bulunan yeğeni 7 yaşındaki Kerim Ünsal ise ağır yaralandı. Otomobilin kapısı boğazına saplanan Ünsal, ters dönen aracın altından güçlükle çıkartıldı. Sürücü Ünsal, Kazan Devlet Hastanesi'ne, durumu ağır olan yeğeni Kerim Ünsal ise Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası taş ocağı yetkililerinin yola dökülen mıcırları temizlettikleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Ünsal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title