Haberler

Kazan'da 'Küfüre Hayır' Örnek Voleybol Tunuvası

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde Bahar şenlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kazan Belediyesi tarafından geleneksel olarak bu yıl 11'incisi düzenlenen liselerarası bayanlar ve erkekler voyleybol turnuvası iki hafta süren mücadelenin ardından tamamlandı.

Ankara'nın Kazan İlçesi'nde Bahar şenlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kazan Belediyesi tarafından geleneksel olarak bu yıl 11'incisi düzenlenen liselerarası bayanlar ve erkekler voyleybol turnuvası iki hafta süren mücadelenin ardından tamamlandı. Turnuva boyunca centilmenlik ön plana çıkarılırken, öğrenciler açtıkları pankarlarla küfüre hayır sloganları atarken, Kızlarda Kazan Ticaret Meslek Lisesi, ekeklerde ise Efes teknik ve Enodüstri Meslek Lisesi şampiyon olurken, İlçede 6 Okulun katıldığı turnuva Kazan Belediyesi Kapalı spor Salonunda yapıldı. Sahaya çıkan takımın taraftarları tirübünlerdeki yerini alırken, Kazan Akıncı Lisesi ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında 'Ailemiz her şeyimiz. Ağzlar kirlenmesin' projesi ile tirübünlerde ve sokakta küfürü karşı seslerini duyurmaya çalıştılar. Tirübünleri dolduran kızlı erkekli yüzlerce öğrenci, attıkları tezahüratlarla renkli görüntüler oluşturdu. Öğrenciler ayrıca açtıkları pankartlarla küfüre hayır sloganları atarken, turnuva süresince taraftarlar heyecanla takımlarını desteklerken centilmenliği elden bırakmadılar. Heyecanın dorukta olduğu karşılaşmalarda öğretmenlerde oyunculara taktikler verirken saha kenarında yerlerinde duramadılar.

Turnuva sonunda kızlarda Kazan Ticaret Meslek Lisesi şampiyon olurken, Akıncı Anadolu Lisesi ikinci, Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi de üçüncü oldu. Erkeklerde ise Efes Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi şampiyon oldu, Akıncı Anadolu Lisesi ikinci, Fuat Erkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi ise üçüncü oldu. Turnuva sonunda takımlar kupa ve madalyalarını Kazan Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Yazıcı, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Çıtlak, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Fazlı Ünver'den aldı

Kaymakam Murat Duru yaptığı konuşmada, "Bu turnuva ile birlikte Akıncı Anadolu Lisesi'nin düzenlemiş olduğu güzel de bir proje toplumumuzda, okumuzda ve tirübünlerde küfürsüz ve argosuz bir hayat, yaşam projesiydi. Çocuklarımız gerek saha içinde ve tirübünde centilmenliklerini en güzel şekilde ortaya koydular. Yani buradan hem Kazan'a hem de bütün Türkiye'ye argosuz, küfürsüz bir seyirci nasıl olabilir bunu buradan gösterdiler. kendilerini tebrik ediyorum. Çocuklarımızn bu projesi dilerim Türkiye'ye örnek olur" diye konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Duru Türkiye Efes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title