Haberler

Kazaları Önlemek İçin Kavşakta Kurban Kestiler

Güncelleme:

Konya- Afyonkarahisar ve Isparta- Yalvaç yollarının kesiştiği Anıt Kavşağı'nda ölümlü kazaların artması üzerine bir grup vatandaş toplanarak kurban kesti.

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde bir grup vatandaş, ölümlü trafik kazalarının yaşandığı kavşakta benzer kazaların yaşanmaması için kurban kesip dua etti.

DUA EDİP KURBAN KESTİLER

Yalvaç merkeze giriş noktasındaki Konya- Afyonkarahisar ve Isparta- Yalvaç yollarının kesiştiği Anıt Kavşağı'nda ölümlü trafik kazalarının artması üzerine bir grup vatandaş, kazaları önlemek için ilginç bir yönteme başvurdu. Aralarında para toplayıp kurbanlık alan vatandaşlar, ışıklı kavşakta dua edip kurban kesti.

"ÇOK CANIMIZ GİTTİ"

Fikri ortaya atan esnaf Muzaffer Büyükbayram, "Burada bugüne kadar çok sayıda kaza meydana geldi ve çok canımız gitti. Bir daha üzücü kazalar yaşanmasın diye kurban kesip Allah'tan dilekte bulunmak amacıyla kurban keselim dedik. Arkadaşlara fikrimi söyledim onlar da destek oldu ve hocamızla dua edip kurbanımızı kestik. İnşallah bundan sonra arkada gözü yaşlı insanlar kalmaz" diye konuştu.

"BİR DAHA İNSAN KANI AKMASIN DİYE..."

Kavşakta trafik ışığı olmasına rağmen kazaların birçoğunun ışık ihlalinden kaynaklandığını vurgulayan Muzaffer Büyükbayram, kavşağa konulacak güvenlik kameralarının kazaların önüne geçebileceğini kaydetti.

Kavşakta sürekli trafik kazası yaşandığını anlatan Durmuş Ali Karip de "Bir daha insan kanı akmasın diye kan akıttık, dua ettik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Isparta Yalvaç Konya Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

KürdistanlıMobil-IOS:

Bunlardan hangisi hayvan ? Bende ayakta olanlar .

2
6
yanıtYanıtla
KOTEİL:

HAYIR BİLEMEDİN AYAKTA OLANLAR HAYIR SEVER ALLAH RIZASI İCİN KURBAN KESEN YERDE YATAN KURBANHAYVANI GÖRMEK İSTERSEN AYNAYA BAKMAN YETERLİ OLACAKSORUNUN CEVABIDA SENDE

yanıt1
yanıt0
......:

Allahu taalaa, , Kurani Kerimde, , Eger bilmiyorsaniz, , alimlere sorunuz, , buyuruyor. . alimlerimiz bu konuda gecmiste, , bütün bilgileri ve fetvalari zaten bizlere bildirmislerdir, , ((, , KURBAN COK KESiLEN, , YERLERDE KAZA BELA OLMAZ. . )) demislerdir. . cünkü kurbandan akan kanlar, , , insanlardan akacak kani durduracagini, , eski büyük alimler, , üstün bilgileriyle, , bizleri aydinlatmislardir. . ancak ferd basina kurban kesilmelidir, , bu daha cok faydalidir. . ayrica vatandaslarimiz, , tedbirde almalidirlar. .

7
0
yanıtYanıtla
Tayyiban rejimiMobil-IOS:

Kafasız yobazlar; trafiği kapatın, kaymakama çıkın, seçim var gelen gideni uyarın. Onca şey varken zavallı hayvani neden boğazlıyorsun?

3
4
yanıtYanıtla
Hakkari:

Pis dinsiz

yanıt0
yanıt1
tülin:

Hic faydasi olmaz olan kurbana yazik...Suc insanlarda asiri hiz alkol vs.

6
0
yanıtYanıtla
TIBBEN ÖLÜ HAMUCUHMobil-IOS:

Lan kurban kesip etide kendiniz yiyeceğinize somut tedbirler alıp kazaları önlemeye baksanız ya.. İşler hep böyle Allaha havale..

3
1
yanıtYanıtla
Can:

Cahillik değil insanlık cahil olan sensin gardaşım

2
2
yanıtYanıtla
Hendrix:

Tipik akepe zihniyeti işte bunlar hayvanları koruma Derneği açılışında kurban kesen sal.aklarla aynı kafada olan varlıklar

2
2
yanıtYanıtla
Sogomon:

Allah in verdigi beyni kullanmayi deneyin daha maliyetli olur

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title