Haberler

Kazak Sirki Büyüledi

Güncelleme:

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen farklı etkinliklerle ilçede renkli bir yaz dönemi yaşanıyor.

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen farklı etkinliklerle ilçede renkli bir yaz dönemi yaşanıyor. Yenimahallelilere müzik, eğlence dolu günler yaşatan belediye, şimdi de Kazakistan Devlet Sirki'ni vatandaşlarla buluşturdu. 15 Eylül'e kadar Yenimahallelilere kapılarını açacak sirkin açılışına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gösterilerde eğlence ve adrenalin dolu dakikalar yaşandı.

Türkiye'nin dört bir köşesinde turne yapan Kazak Sirki, Yenimahalle'de kapılarını açtı. Yahyalar Pazar Alanı'nda toplam 800 metrekarelik alana kurulan sirk, 7'den 70'e çok sayıda Yenimahalleliyi ağırladı.

Birbirinden renkli ve eğlenceli gösterilerle büyüleyen 15 kişilik sirk ekibi, vatandaşlara unutamayacakları dakikalar yaşattı. Palyaçoyla başlayan şov, özellikle çocukları kahkahalara boğdu. Jonglör, köpük şov, hava akrobasi gösterileri ise hayranlık uyandırdı. Lastik kızların nefesleri kestiği sirkte, gösteriyi nefeslerini tutarak izleyen vatandaşlar, dolu dolu bir yaz akşamı geçirdi.

Hayranlık ve merakla izlenen bütün gösteriler, vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

YENİMAHALLE'DE 15 EYLÜL'E KADAR ŞOV VAR

15 Eylül'e kadar hafta içi her akşam saat 20.00'de hafta sonları ise 17.00 ve 20.00'de ücretsiz olarak Başkentlilerle buluşacak sirk, her yaştan ve her zevkten kişiye unutamayacakları dakikalar yaşatacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Kazakistan Türkiye Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title