Haberler

Kazada Yaralanan AK Parti'li Vekil Yoğun Bakımda

Seçim çalışmaları için gittiği Birecik ilçesinden dönerken trafik kazasında yaralanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın, yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Seçim çalışmaları için gittiği Birecik ilçesinden dönerken trafik kazasında yaralanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın, yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzman Doktor Veli Fahri Pehlivan, hastanede tedavi altında tutulan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yoğum bakımda tedavi gördüğünü söyledi. Pehlivan, vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar bulunan Milletvekili Fakıbaba'nın 3 gün daha hastanede yatacağını belirtti. Fakıbaba'nın son durumu hakkında bilgi veren hastane Başhekim Vekili Pehlivan, "Dün akşam saat 21.00 sıralarında Şanlıurfa Milletvekili Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba Birecik'ten Şanlıurfa'ya dönerken otoban yolunda elim bir trafik kazası geçirmişti. Sağlık ekipleri olaya hemen müdahale etmiş ve akabinde bize haber verildi. Biz de hastanemizi organize ettik. Sağlık Müdürlüğümüz ve Genel Sekreterliğimiz özverili bir çalışmayla tüm müdahaleleri yaptı. Toplam 6 kişi trafik kazasında yaralandı. Bu yaralılardan 5 tanesi bizim hastanemize getirildi. Ahmet Beyin boyun ve bel omurgalarında 2. seviyede kırıklar mevcuttur. Onların da herhangi bir ameliyat gerektirecek durumu yoktur. Sadece birkaç günlük istirahatle inşallah toparlayacaktır. Şu anda gözetim altında tedaviye devam ediyoruz" şeklinde konuştu. Kaza sonrası hastaneye akın eden partililerin bekleyişi devam ediyor.

Öte yandan, Fakıbaba ile birlikte aynı araçta bulunan ve yaralanan sürücü Bilal Satıcı, danışmanları İbrahim Kubat ile İbrahim Akbaş, korumaları Ali Uygar ve Ali Ataş'ın sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa Ak Parti Birecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title