Haberler

Kazada Şehit Düşen Polis, Memleketi Konya'da Toprağa Verildi

Güncelleme:

İstanbul'da kullandığı polis aracıyla geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Ali Emre Cevizci, memleketi Konya'da toprağa verildi.

İstanbul'da kullandığı polis aracıyla geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan 1 yıllık polis memuru Ali Emre Cevizci, doğum yeri olan Konya'nın Hüyük ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

ÇARPIŞAN ARÇATA ŞEHİT DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da görev yapan trafik polisi Ali Emre Cevizci, resmi araçla görev için arkadaşını almaya giderken Arnavutköy Haraççı Köyü Kazlıbosna yolunda bir doktorun kullandığı bir başka araçla çarpıştı. Kaza sonucu tarlaya uçan resmi araç içerisinden ağır yaralı olarak çıkarılan Cevizci, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MEMLEKETİNDE KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN TOPRAĞA VERİLDİ

Genç polis memurunun cenazesi, memleketi olan Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Selki Mahallesine getirildi. Selki Merkez Camisi'nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazını müteakip Cevizci'nin Türk bayrağına sarılı tabutu, toprağa verileceği kabristana kadar omuzlarda taşındı. Cevizci'nin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

CENAZE TÖRENİNE DEVLET ERKANINDAN ÇOK SAYIDA KATILIM GELDİ

Cenaze törenine, Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Hüyük İlçe Kaymakamı Bayram Türker, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Hüyük Garnizon ve Jandarma Komutanı Sefa Kaya, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Taşkesen, kurum amirleri, polis teşkilatı mensupları, vatandaşlar, şehidin ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.

Genç yaşta şehitlik mertebesine ulaşan polis memurunun kısa süre önce nişanlandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Emre İstanbul Hüyük Konya Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
title