Haberler

Kazada Ölen Kardeşlere Acı Tören

Trafik kazasında ölen Oğuz Kahveci ve Fatih Kahveci, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, 1.19 promil alkolü Ömer Kahveci'nin, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptığı otomobilde hayatını kaybeden kardeşleri Oğuz Kahveci ve Fatih Kahveci, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün (cumartesi) saat 05.30 sıralarında, Akçay Caddesi 247 numara önünde meydana geldi. Gaziemir'den Karabağlar yönüne giden 30 yaşındaki Ömer Kahveci yönetimindeki 35 SAZ 09 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Kaldırıma çarptıktan sonra yaklaşık 100 metre boyunca takla atan otomobil, bir işyerinin 1.5 metre yüksekliğindeki otoparkına düşerek durdu. Takla atan otomobilden fırlayan 21 yaşındaki Fatih Kahveci, tadilatta olan seramik mağazasının 10 milimetre kalındığındaki vitrin camından içeri girerek hayatını kaybetti. Kardeşi 20 yaşındaki Oğuz Kahveci de kaza yerinde öldü. Yaralı kurtulan ağabeyleri Ömer Kahveci, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, yakınları 24 yaşındaki Ali Maza ise, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Bu arada, sürücü Ömer Kahveci'nin yapılan kan testiyle, 1.19 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Erzincan'da vatani görevini yaparken izinli olarak ailesinin yanına gelen ve bugün (pazar) tekrar dönmeye hazırlanan Fatih Kahveci ile kardeşi Oğuz Kahveci'nin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan cenazeleri, yakınlarına teslim edildi. Gaziemir Hazreti Osman Camisi'ne götürülen iki kardeşin cenazeleri, öğlende kılınan namazın ardından gözyaşlarıyla Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Kahveci Gaziemir İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title